AKU priama brúska IGS/A so skľučovadlom - sada

Priama brúska IGS/A disponuje nízkymi otáčkami a veľkou silou. Je určená do malých priestorov najmä na kefovanie, brúsenie, matovanie, odstraňovanie otrepov a odstraňovanie náterov. Skľučovadlo v priemyselnom prevedení pre stopky od 0,5 do 6,5 mm. Nové akumulátorové nástroje vyrobené v Európe. Na profesionálne použitie.

Hladký chod planétovej prevodovky uloženej v hliníkovom tlakovom odliatku. Jednosmerný motor je vybavený špeciálnym vyváženým tichým rotorom napájaným 10,8 V lítium-iónovou batériou s 2.6Ah. Plynulá elektronická regulácia otáčok pre konštantné otáčky aj pri vysokom tlaku pri brúsení. Brúsku len tak nezastavíte! Prevodová skriňa je vyrobená z hliníkového tlakovo liateho hliníka s presne uloženými ložiskami a ponúkne tak presnú prácu . Hlavné puzdro brúsky je z nylonu vystužené sklenými vláknami. Výkon vysoko kvalitného akumulátora je možné porovnať s napájaním zo siete. Batéria vydrží minimálne 30 minút aj pri maximálnom výkone. Žiadny iný akumulátor pre prístroje v tejto kategórii nevydrží dlhšie!

Bezpečne uložené v kufri vyrobenom z vysoko kvalitného polypropylénu so základným príslušenstvom pre okamžité použitie.

Technické parametre:

  • 10.8V.
  • 2.6Ah.
  • 1,500 – 4,200/min.
  • Upnutie skľučovadla: 0,5 do 6,5 mm.
  • Dĺžka: 290mm.
  • Hmotnosť 970g (vr.akumulátora).

Súčasťou dodávky je 1x oceľová kefa (50 mm), prídavná rukoväť pre stabilné vedenie náradia, 1x lítium-iónový akumulátor Li/A2 a 1x rýchlonabíjačka LG/A2.

Dodávané v praktickom plastovom kufríku.