Aku uhlový mikroskrutkovač KS/A - sada

Praktický, kompaktný, malý a výkonný. Najviac vyniká na miestach s obmedzeným priestorom na prácu. Elektromagnetická spojka s 20 prednastavenými uťahovacími momentmi od 0,5 Nm do 2,5 Nm. Nové akumulátorové nástroje vyrobené v Európe. Na profesionálne použitie.

Automatické zastavenie hriadeľa pri dosiahnutí požadovaného momentu. Mikroskrutkovač je zakončený hlavicou na štandardné 1/4" šesťhranné bity. Bity sú v hlavici uzamknuté prevlečnou maticou. Pri výmene bitu stačí stiahnuť prevlečnú maticu a bit sa uvoľní. Vďaka LED dióde môžete bez problémov pracovať aj v tme.

Srdcom MICROMOT ručných prístrojov je jednosmerný DC špeciálny motor . Vďaka technológii permanentných magnetov je v porovnaní s veľkosťou veľmi silný, tichý a odolný. Vzhľadom na vysokú účinnosť tohto motora pri rovnakom výkone vyžaduje menej energie zo zásuvky, než ostatné bežne používané motory. Pri využití týchto motorov pri výrobe sa zaoberáme v prvom rade otázkou výroby elegantného malého prístroja s vysokým výkonom. Bilancia spotreby energie: Výkon prispieva významne k úsporám energie, a tým pomáhame chrániť naše životné prostredie!

Technické parametre:

  • 250/750 ot./min.
  • Dĺžka 290mm.
  • Hmotnosť 600g (vrátane batérie).
  • Uťahovací moment: 0,5 Nm - 2,5 Nm.

Súčasťou balenia je deväť štandardných 1/4" bitov v priemyselnej kvalite vo veľkostiach PH 0 - 1 - 2, HX 3 - 4 - 5, TX 10 - 15 - 20, lítium-iónová batéria Li/A2 a rýchlonabíjačka LG/A2.