Aku valcová brúska WAS/A - sada

Brúska pracuje s malým brúsnym alebo leštiacim valcom s malým priemerom (Ø 50mm), preto je vhodná do malých priestorov , kam sa nedostanete s veľkou brúskou či leštičkou alebo iným nástrojom. Je určená najmä na brúsenie, čistenie, kefovanie a leštenie kovov, neželezných kovov a predovšetkým nerezovej ocele. Brúsny alebo leštiaci valec je elastický a dobre sa prispôsobí tvarom opracovávaného obrobku. Na profesionálne použitie. Tenká, úzka a výkonná brúska vyrobená v Európe!

Jednosmerný motor je vybavený špeciálnym vyváženým tichým rotorom napájaným 10,8 V lítium-iónovou batériou s 2.6Ah. Plynulá elektronická regulácia otáčok pre konštantné otáčky aj pri vysokom tlaku pri brúsení. Brúsku len tak nezastavíte! Prevodová skriňa je vyrobená z hliníkového tlakovo liateho hliníka s presne uloženými ložiskami a ponúkne tak presnú prácu. Hlavné puzdro leštičky je z nylonu vystužené sklenými vláknami. Výkon vysoko kvalitného akumulátora je možné porovnať s napájaním zo siete. Batéria vydrží minimálne 30 minút aj pri maximálnom výkone. Žiadny iný akumulátor pre prístroje v tejto kategórii nevydrží dlhšie!

Technické parametre:

  • 10,8 V.
  • Kapacita 2.6Ah.
  • Rýchlosť otáčok 1100 - 2800 ot./min.
  • Dĺžka 305 mm.
  • Hmotnosť 1000 g (vrátane batérie).
  • Brúsne a leštiace valce: Ø 50mm, šírka 30 mm.

Súčasťou dodávky je 1ks lítium-iónová batéria Li-A (10,8 V), 1ks rýchlo nabíjačka LG/A, 1ks leštiaci valec, 1ks lamelový valec hrubosť 120, 1ks lamelový valec hrubosť 240.

Dodávané v praktickom plastovom kufríku.