Aku uhlová leštička WP/A - sada

Aku leštiaca brúska WP/A je mobilná verzia leštičky Proxxon WP/E, ale bez kábla. Vhodná na dolešťovanie povrchov aj na zle prístupných miestach, na lesklé plochy, čistenie, odhrdzovanie, na rozlešťovanie po lakovaní atď. Na profesionálne použitie. Úzka a výkonná leštička vyrobená v Európe!

Jednosmerný motor je vybavený špeciálnym vyváženým tichým rotorom napájaným 10,8 V lítium-iónovou batériou s 2.6Ah. Plynulá elektronická regulácia otáčok. Prevodová skriňa je vyrobená z hliníkového tlakovo liateho hliníka s presne uloženými ložiskami a ponúkne tak presnú prácu. Hlavné puzdro leštičky je z nylonu vystužené sklenými vláknami. Výkon vysoko kvalitného akumulátora je možné porovnať s napájaním zo siete. Batéria vydrží minimálne 30 minút aj pri maximálnom výkone. Žiadny iný akumulátor pre prístroje v tejto kategórii nevydrží dlhšie!

Technické parametre:

  • 10,8 V.
  • Kapacita 2.6Ah.
  • Rýchlosť otáčok 1100 - 2800 ot./min.
  • Dĺžka 305 mm.
  • Hmotnosť 950 g (vrátane batérie).

Súčasťou dodávky je 1ks lítium-iónová batéria Li-A (10,8 V), 1ks rýchlo nabíjačka LG/A, 1ks gumový podporný kotúč 50 mm so suchým zipsom, 1ks leštiaca huba (stredne tvrdá), 1ks kotúč z jahňa filcový kotúč na leštenie kovov a neželezných kovov (stredná tvrdosť), 12ks brúsnych kotúčov (hrubosť 2000), 1ks NIGRIN leštiaca pasta (75 ml) a 1ks handrička z mikrovlákien.

Dodávané v praktickom plastovom kufríku.