Aku pásová brúska BS/A - sada

Rýchlobežný motor je vybavený špeciálnym vyváženým tichým rotorom napájaným 10,8 V lítium-iónovou batériou s 2.6Ah . Plynulá elektronická regulácia otáčok. Prevodová skriňa je vyrobená z hliníkového tlakovo liateho hliníka s presne uloženými ložiskami a ponúkne tak presnú prácu. Hlavné puzdro brúsky je z nylonu vystužené sklenými vláknami. Brúsne rameno výkyvné je možné vychýliť až o 60 °; pre manipuláciu stačí stlačiť iba jeden gombík. Výkon vysoko kvalitného akumulátora je možné porovnať s napájaním zo siete. Batéria vydrží minimálne 30 minút aj pri maximálnom výkone. Žiadny iný akumulátor pre prístroje v tejto kategórii nevydrží dlhšie! Nové akumulátorové nástroje vyrobené v Európe. Na profesionálne použitie. Určené na : dobrusovanie tvarov, vybrusovanie malých otvorov, plôch, uhlov, drážok, odhrotovanie a zrážanie hrán súčiastok. Možnosť napojenia na vysávač vďaka integrovanému adaptéru udržuje pracovnú plochu v čistote.

Srdcom MICROMOT ručných prístrojov je jednosmerný DC špeciálny motor. Vďaka technológii permanentných magnetov je v porovnaní s veľkosťou veľmi silný, tichý a odolný. Vzhľadom na vysokú účinnosť tohto motora pri rovnakom výkone vyžaduje menej energie zo zásuvky, než ostatné bežne používané motory. Pri využití týchto motorov pri výrobe sa zaoberáme v prvom rade otázkou výroby elegantného malého prístroja s vysokým výkonom. Bilancia spotreby energie: Výkon prispieva významne k úsporám energie, a tým pomáhame chrániť naše životné prostredie!

Technické parametre:

  • Napätie 10.8V.
  • Kapacita 2.6Ah.
  • Rýchlosť brúsenia 200 - 700 m/min.
  • Dĺžka 380 mm.
  • Hmotnosť cca 900g vr. akumulátora.
  • Brúsny pás 10 x 330 mm (úžitková brúsna plocha 10 x 110 mm).

Súčasťou balenia sú štyri brúsne pásy (po dvoch kusoch hrubosť 80 a 180). Ďalej sada obsahuje 1ks lítium-iónovú batériu Li/A (10,8 V) IBS/A a 1ks rýchlonabíjačka LG/A.

Dodávané v praktickom plastovom kufríku.