Automobilová univerzálna sada náradia

Ak hľadáte lepšie, zbytočne strácate svoj čas.

Automobilová sada obsahuje:

  • nástrčné 6hranné hlavice pre 1/2" uchytenie veľkosti od 8 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 21 - 22 - 24mm (14ks); hlavice na sviečky 16 -18 .
  • Predĺžovacie nástavce dĺžky 125 a 250mm vr."vratidlá". Kardanový kĺb 1/2".
  • Ďalej sada obsahuje 14ks očkoplochých kľúčov radu SlimLine veľ.: 6 - 7 - 8 - 9 -10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19mm s vyhnutým očkom o 15 stupňov;
  • Sadu Flex-Dot skrutkovačov, z toho 3ks plochý veľ. 3 - 5,5 - 8mm a 2ks krížový Phillips PH 1 - 2.
  • Vrecková sada imbusov 8dielna veľ. od 1,5 - 2 - 2,5 - 3 - 4 - 5 - 6 - 8mm a vrecková sada Torx veľ. TX 9 -10 - 15 - 20 - 25 - 27 - 30 - 40.
  • Autoskúšačka s káblom a krokosvorkami.
  • Vysokcia kvalitné kombinované kliešte KNIPEX z CrV ocele dĺžky 180 mm.
  • Siko kliešte KNIPEX so zámkovým mechanizmom dĺžky 240 mm.
  • Zámočnícke kladivo (300 g) so všetkými leštenými plochami, špeciálnou násadou vystuženou uhlíkovými vláknami as protišmykovým antivibračným poťahom rukoväte.
  • Súčasťou sady je štandardná 1/2" račňa s tlačidlom pre rýchle uvoľnenie hlavice (bližšie informácie nájdete pod objednávacím číslom 23096).
  • Všetko je usporiadané do uzatvárateľného kufra z vysoko kvalitného, odolného a húževnatého plastu podľa dizajnéra Helmuta Scholza.

Hlavice sú vykované z ocele 31CrV. Vysoký obsah uhlíka zaručuje veľkú tvrdosť. H luboký vnútorný šesťhran má v celom profile presný rozmer, čo zaistí, že vysúvanie matíc nerobí problémy. Tenké steny hlavíc uľahčujú ťažkú prácu na neprístupných miestach . Zkosenie hornej hrany uľahčuje nasadenie na hlavu skrutky. Vo štvorhrane sú vyfrézované drážky, zabezpečujúce pevné uchytenie na račni. Hlavice od veľkosti 19mm majú odľahčené konce umožňujúce lepšiu manipuláciu. Hlavice sú dvakrát niklované a raz matne chrómované. Vďaka presným hlaviciam Proxxon je krútiaci moment prenášaný na boky hláv skrutky a matice, nie na ich hrany, nedochádza k ich poškodeniu aj napriek vyvíjaniu veľkej sily. Skrutky a matice tak ľahko povolíte opakovane. Hlavice sú značené laserom, nie razením alebo nekvalitnými popiskami. SlimLine očkoploché kľúče sú vyrobené z CrV ocele, tvrdené a zušľachtené dvoma finálnymi vrstvami niklu a vrstvou matného chrómu; sú vyrobené podľa DIN 3113 a ISO 3318. Očko je vyhnuté o 15 stupňov. Hlava kľúča je leštená. Kľúče SlimLine sú špecifické svojim tenkým a štíhlym telom, pričom uťahovacie momenty prevyšujú požiadavky predpisov DIN/ISO. Rozmery jednotlivých kľúčov sú laserovo značené. Presnosť každého kľúča je kalibrovaná a prísne kontrolovaná vďaka čomu kľúče SlimLine zďaleka prevyšujú normy presnosti DIN/ISO.

Flex-Dot skrutkovače majú špeciálne vyvinutý ergonomický tvar pre pohodlnú prácu - zaoblená, dvojplastová rukoväť s výstupkami „FLEX-DOT®“ nespôsobuje otlaky a bolesť pri dlhodobejšej práci. Dobrá priľnavosť rukoväte pri rýchlom skrutkovaní. Umožňuje vysoké krútiace momenty a prítlačnú silu, sú vhodné pre horizontálne aj vertikálne použitie. Zreteľné laserom označovanie veľkostí na matne pochrómovaných driekoch z chróm-kremík-mangánmolybdénovej ocele. Štandardná račňa 1/2" s reverzným integrovaným prepínačom do račňového mechanizmu. Pre prenos veľkého uťahovacieho momentu pri uťahovaní je v akcii vždy súčasne niekoľko zo . rýchle uvoľnenie hlavice .Hlava a telo je vykované z jedného kusu CrV ocele.Povrch je chránený dvojitou vrstvou chrómu.Rukoväť je z neoprénu, odolného oleju a kyselinám a má praktický otvor, umožňujúci zavesenie.Preukázaných viac ako 100 000 pracovných cyklov.