Momentový kľúč MicroClick MC 320 - rozsah 60 až 320 Nm

Momentový kľúč má skvele tvarovanú ergonomickú rukoväť, ktorá je na konci ukončená ryhovaným krúžkom pomocou ktorého nastavíte požadovaný krútiaci moment; zatlačením krúžku sa aretuje nastavená hodnota. Ľahko čitateľná analógová stupnica s mikrostupnicou pre presnejšie nastavenie. Pri dosiahnutí požadovaného krútiaceho momentu, budete počuť zreteľné cvaknutie. Oválne telo momentového kľúča je z vysoko kvalitnej ocele 31CrV s vysokým obsahom uhlíka, čo zaručuje veľkú tvrdosť a ďalej je 2x poniklované a matovo pochrómované. Hlava momentového kľúča je ukončená 1/2" upínacím štvorhranom s prepínacou páčkou pre L/P chod a tlačidlom na uvoľnenie hlavíc. Telo kľúča je opatrené čitateľným sériovým číslom.

Momentové kľúče sú kus po kuse kalibrované a prechádzajú koncovou kontrolou. Najvyššia kvalita Proxxon , prevyšuje požiadavky DIN/ISO na tvrdosť a maximálny krútiaci moment. Firemné výrobné tolerancie sú oveľa prísnejšie ako predpísané normy. Tabuľka krútiacich monentov platí pre skrutky so štandardným metrickým závitom (DIN 13, časť 13) a kontaktnú hlavu s rozmermi DIN 912, 931, 934. Koeficient trenia je určovaný použitím akokoľvek neupravených tj nenamazaný, ľahko olejovaný).

Popis produktu:

  • Vzhľadom na povahu momentového kľúča ako precízny nástroj, je kľúč balený v praktickom pevnom plastovom puzdre pre bezpečné uloženie.
  • Rozsah krútiaceho momentu 60 - 320 Nm.
  • Upínanie 1/2" (12,5 mm).
  • Presnosť +/- 3%.
  • Celková dĺžka 610 mm.