Priemyselný vysávač CW-matic

Priemyselný vysávač Proxxon je určený na suché aj mokré vysávanie. Vnútorné usporiadanie jednotlivých filtrov zaistí vysokú kvalitu vysatia a zároveň ďalej nešíri prach ako iné vysávače. Dokonalú čistotu zaisťuje veľký skladaný filter z polypropylénu, ktorý je možné čistiť aj vo vode, ďalej zosilnený filcový filter, ktorý zachytáva veľmi jemný prach av neposlednom rade aj papierové vrecká. Pri vysatí väčších kúskov nie je nutné papierové vrecká používať, zbernú nádobu tak môžete veľmi ľahko vysypať . Vrecká pri tzv. mokrom vysávaní je nutné z vysávača odstrániť, aby nedošlo k ich poškodeniu. Vysávač Porxxon CW je určený aj pre priame pripojenie elektrických prístrojov od 25 do 2.000 W. Vysávač sa automaticky zapne , akonáhle začnete vŕtať, brúsiť či spustíte iný elektrický prístroj pripojený k vysávaču. Aby došlo ku kompletnému vysatiu nečistoty v sacej trubici, má vysávač oneskorenie (dobeh) 5 sekúnd. Vďaka vysokému saciemu výkonu (1100W) dokáže udržať vaše pracovné prostredie v úplnej čistote.

Vysávač má otvor na pripojenie sacej trubice v prednej aj zadnej časti. Pokiaľ pripojíte hadicu do zadného otvoru vysávača, môžete použiť vysávač na ofukovanie pilín alebo nečistoty aj v malých štrbinách. Vysávač je dodávaný s niekoľkými adaptérmi a kefami vr. náhradných papierových sáčkov. Držiak vysávacej hadice umožní uchytiť hadicu v požadovanej pozícii, aby vám neustále"nepadala". Držiak jednoducho upnete do zveráka Proxxon alebo iného a hadica bude presne tam, kde ju potrebujete.

Technické parametre:

  • 220 – 240 V.
  • Výkon 1100 W.
  • Zásuvka pre elektrické prístroje od 25 do 2000 W.
  • Objem zbernej nádoby 18 l.
  • Dĺžka prípojného kábla 5 m.
  • Hlučnosť cca 87dB.

Súčasťou balenia je 3,5 m dlhá sacia hadica, dvojdielna hliníková sacia trubica (98 cm), podlahová kefa, okrúhla kefa, štrbinová hubica, gumový adaptér pre pripojenie hadice na prístroje PROXXON a gumový lievikový adaptér. Ďalej praktický držiak vysávacej hadice do zveráka, 6 kusov papierových sáčkov a zberný filcový filter.