Univerzálny pojazdný podstavec BORA PM-3500

Univerzálna pojazdná základňa pre extrémne zaťaženie od značky BORA , ktorá vytvorí z vášho nepohyblivého náradia pojazdné riešenie. Robustná konštrukcia. Vhodné pre pásové alebo stolové píly, hobľovačky, sústruhy, brúsky, vŕtacie lisy a ďalšie nepojazdné náradie so základňou s maximálnou váhou až 680 kg.

Univerzálny pojazdný podstavec s vysokou nosnosťou od značky BORA, vďaka ktorému budete môcť vaše nepojazdné náradie posúvať po dielni. Základňa BORA je plne nastaviteľná po 2,5 cm do rozmerov od 53 x 60 cm až do 71 x 85 cm. Má veľmi nízky profil - výšku vášho nepojazdného nástroja zvýši o menej ako 3 cm. Uzamykateľné páky a kolesá z tvrdej gumy udržia základňu pevne na svojom mieste až do doby, kedy s ňou budete potrebovať hýbať a kolesá jednoducho odbrzdíte. Základňa je kompatibilná aj so skrinkami na náradie, trezormi či pracovnými stolmi s maximálnou váhou až 680 kg . Vyrobené z ocele.

Táto základňa je najjednoduchším spôsobom, ako zo svojho nepojazdného nábytku a strojov rýchlo a efektívne urobiť pojazdné riešenie.

Hlavné vlastnosti základne BORA:

  • Kvalitná, pojazdná a nastaviteľná
  • Extrémne vysoká nosnosť: až 680 kg
  • Nízky profil, minimálny nárast výšky
  • Brzda koliesok na zaistenie na mieste
  • Oceľová, robustná konštrukcia