Akumulátorový fúkač CRAMER 82B16 (Dodávané bez batérie a nabíjačky)

AKCIA CRAMER 82V DRUHÁ BATÉRIA ZADARMO

Keď zakúpite súčasne stroj a batériu radu 82V, obdržíte ZADARMO druhú batériu rovnakej alebo menšej kapacity. Obe batérie je možné zaregistrovať a získať 10-ročnú záruku pre domáce aj komerčné využitie . Akcia je časovo obmedzená od 1.3.2024 - 31.5.2024. Viac sa dozviete u svojho predajcu.

Akumulátorový fúkač CRAMER 82B16 je vysoko výkonný batériový fúkač, ktorý bol navrhnutý špeciálne pre profesionálov. Ponúka odolnosť vďaka svojej robustnej konštrukcii a výnimočnému výkonu a prúdeniu vzduchu z nášho 82V bezkomutátorového digitálneho motora . S výrobkami Cramer je možné rýchlo, efektívne a bezpečne vykonávať aj tie najnáročnejšie práce. S výnimočnou rýchlosťou vzduchu 82 m/s a prietokom vzduchu 1084 m3/h dokáže tento model rýchlo a efektívne vyčistiť veľké plochy a zároveň optimalizovať komfort obsluhy.

Naša 82V technológia súperí s ekvivalentným benzínovým dúchadlom s objemom 25 ccm, ale má výrazne nižšie prevádzkové a vlastnícke náklady , čo z neho robí životaschopnú voľbu pre každého profesionálneho užívateľa alebo firmu. Okrem nákladov a výkonu ponúka rad Cramer 82V dodatočnú bezpečnosť na pracovisku s nízkymi vibráciami , nízkou hlučnosťou a nulovými emisiami alebo škodlivými výparmi pre obsluhu pri práci.

CRAMER je globálnym hráčom na svetovom trhu , ale mozog je vo Švédsku. Všetky výrobky CRAMER sú navrhnuté a vyvinuté vo výskumných a vývojových zariadeniach vo Švédsku, USA a Číne. Vďaka špičkovým technológiám v kombinácii s globálnym dosahom posúvame vývoj vysoko výkonných a odolných akumulátorových nástrojov a zariadení dopredu. Ponúkame revolučný výkon, inovácie a inteligentné riešenia na potešenie profesionálov i súkromných osôb.

Vďaka jedinečnému 48V a 82V batériovému systému poskytujú nástroje CRAMER dostatok energie, aby ste mohli vyradiť svoje staré benzínové zariadenie. S čistým svedomím!!! Pretože to nie je len sila, ktorá je nadradená. Náš rad 48V a 82V je nákladovo efektívnejší, oveľa šetrnejší k životnému prostrediu a nevystavuje vás toxickým výparom. Je to jednoducho inteligentná voľba pre tvrdo pracujúcich záhradných profesionálov.

Cramer profesionálne Bluetooth batérie:

Batériový systém Cramer 82V je postavený na najnovších vysokokapacitných lítium-iónových článkoch s vysokým odberom prúdu. Systém 4V, navrhnutý s funkciami, ako je pripojenie Bluetooth a ochrana proti poveternostným vplyvom IPX82, vám umožní pracovať a komunikovať bez ohľadu na počasie.

Je to vzácna kombinácia sily a inteligencie. Vďaka bleskurýchlym reakciám, fantastickému pomeru výkonu a hmotnosti a vysokému výkonu poskytujú svaly bezuhlíkového motora Cramer najvýkonnejší dostupný systém akumulátorového komerčného elektrického náradia.

Ako súčasť profesionálnej platformy Cramer 82V je batéria vymeniteľná v ktoromkoľvek z 82V rozsahu od krovinorezov, nožníc na živý plot, fúkačov, pôdnych vrtákov, snežných fréz motorových píl a dokonca aj motorových rozbrusovacích píl a najmä záhradných traktorov.

Technická špecifikácia:

  • Typ motora: Striedavý
  • Motor: Bezkomutátorový (BLDC)
  • Rýchlosť vzduchu (zvýšenie na konci rúrky): 82 m/s
  • Objem vzduchu: 1084 m3/h
  • Sila fúkania (na špičke rúrky): 20N
  • Spúšť: Variabilná
  • Tempomat: Áno
  • Vibrácie:
  • Model batérií: Voliteľný
  • Doba práce: Podľa typu batérie záruka na batérie 10 rokov
  • Hmotnosť (bez batérie): 2.1 kg
  • Doba prevádzky až 83 min merané s batériou 82V580P
  • Dodávané bez batérie a nabíjačky

Predstavujeme naše doposiaľ najvýkonnejšie komponenty:

Mozog
Tento bleskurýchly čip je mozgom všetkých našich produktov. Analyzuje elektronickú spätnú väzbu, dodáva motoru optimálny výkon a maximalizuje dobu prevádzky batérie, zaisťuje, že produkty fungujú pri správnej energetickej úrovni, teplote a výkone, čip poskytuje najlepší možný výkon pre každú prácu. 

Srdce
Akumulátor poskytuje motoru správne množstvo energie, aby sa premenil na presnú silu potrebnú pre akúkoľvek prácu. Komunikuje s mozgom, aby sa ubezpečil, že pracuje tak tvrdo, ako potrebuje. Nič viac, nič menej. Zaisťuje menšie namáhanie batérie, dlhšiu dobu prevádzky a dlhšiu životnosť.

Sval
Motor je zdrojom všetkej mechanickej sily. Čo uľahčuje prácu s ťažkou, fyzickou prácou strojov. Je výkonný a inteligentný, neustále komunikuje s čipom a batériou, aby vedel, kedy použiť plnú silu a kedy sa upokojiť. Je to vzácna kombinácia sily a inteligencie.

 

ZÁRUKA CRAMER 82V 

Na domáce využitie: na stroj je štandardná záruka 3 roky a na batériu 2 roky. 

- v prípade registrácie je možné rozšíriť záruku na 10 rokov pre 82V batérie pre domáce využitie. 

Pre komerčné využitie: na stroj je štandardná záruka 1 rok a na batériu 1 rok. 

- v prípade registrácie je možné rozšíriť záruku na 2 roky pre 82V stroj pre komerčné využitie. 

- v prípade registrácie je možné rozšíriť záruku na 10 rokov pre 82V batériu pre komerčné využitie. 

*Do 2 mesiacov od zakúpenia si zákazník zaregistruje výrobok alebo batériu online na www.cramertools-service.com a potvrdí tým rozšírenú záruku a získa certifikát.