Akumulátorový krovinorez CRAMER 82TB20 (Dodávané bez batérie a nabíjačky)

AKCIA CRAMER 82V DRUHÁ BATÉRIA ZADARMO

Keď zakúpite súčasne stroj a batériu radu 82V, obdržíte ZADARMO druhú batériu rovnakej alebo menšej kapacity. Obe batérie je možné zaregistrovať a získať 10-ročnú záruku pre domáce aj komerčné využitie . Akcia je časovo obmedzená od 1.3.2024 - 31.5.2024. Viac sa dozviete u svojho predajcu.

Cramer 82TB20 je najvýkonnejší špičkový akumulátorový krovinorez 82V, ktorý bol navrhnutý špeciálne pre profesionálov. Ponúka vysokú odolnosť vďaka robustnej konštrukcii a použitiu horčíkových komponentov a bezkonkurenčný výkon a krútiaci moment nášho digitálneho 82V bezkomutátorového motora. So značkou Cramer je možné rýchlo, efektívne a bezpečne vykonávať aj tie najnáročnejšie práce.

Naša 82V technológia súperí s ekvivalentným benzínovým vyžínačom s objemom 40 ccm, napriek tomu má výrazne nižšie prevádzkové náklady , čo z neho robí životaschopnú voľbu pre každého profesionálneho užívateľa alebo firmu. Okrem nákladov a výkonu ponúka rad Cramer 82V dodatočnú bezpečnosť na pracovisku s nízkymi vibráciami, nízkou hlučnosťou a nulovými emisiami alebo škodlivými výparmi na obsluhu pri vyžínaní. Model 82TB20 je navyše vybavený plne nastaviteľnou rukoväťou. Stroj obsahuje ergonomický popruh, ktorý zaisťuje pohodlie obsluhy pri práci na väčších plochách.

Krovinorez 82V Professional CRAMER 82TB20 je najvýkonnejší profesionálny krovinorez , aký kedy spoločnosť Cramer vyrobila pre zvládnutie najnáročnejších prác. Ponúka výnimočný komfort obsluhy vďaka plne nastaviteľnej rukoväti stroj s nízkymi vibráciami a ergonomickému postroju obsluhy. Medzi prémiové komponenty patrí horčíkové puzdro pre väčšiu odolnosť a batéria je zameniteľná so všetkými ostatnými nástrojmi Cramer 82V.

Ako súčasť profesionálnej platformy Cramer 82V je batéria vymeniteľná v ktoromkoľvek z 82V rozsahu od krovinorezov, nožníc na živý plot, fúkačov, pôdnych vrtákov, snežných fréz motorových píl a dokonca aj motorových rozbrusovacích píl a najmä záhradných traktorov.

CRAMER je globálnym hráčom na svetovom trhu , ale mozog je vo Švédsku. Všetky výrobky CRAMER sú navrhnuté a vyvinuté vo výskumných a vývojových zariadeniach vo Švédsku, USA a Číne. Vďaka špičkovým technológiám v kombinácii s globálnym dosahom posúvame vývoj vysoko výkonných a odolných akumulátorových nástrojov a zariadení dopredu. Ponúkame revolučný výkon, inovácie a inteligentné riešenia na potešenie profesionálov i súkromných osôb.

Vďaka jedinečnému 48V a 82V batériovému systému poskytujú nástroje CRAMER dostatok energie, aby ste mohli vyradiť svoje staré benzínové zariadenie. S čistým svedomím!!! Pretože to nie je len sila, ktorá je nadradená. Náš rad 48V a 82V je nákladovo efektívnejší, oveľa šetrnejší k životnému prostrediu a nevystavuje vás toxickým výparom. Je to jednoducho inteligentná voľba pre tvrdo pracujúcich záhradných profesionálov.

Cramer profesionálne Bluetooth batérie:

Batériový systém Cramer 82V je postavený na najnovších vysokokapacitných lítium-iónových článkoch s vysokým odberom prúdu. Systém 4V, navrhnutý s funkciami, ako je pripojenie Bluetooth a ochrana proti poveternostným vplyvom IPX82, vám umožní pracovať a komunikovať bez ohľadu na počasie.

Je to vzácna kombinácia sily a inteligencie. Vďaka bleskurýchlym reakciám, fantastickému pomeru výkonu a hmotnosti a vysokému výkonu poskytujú svaly bezuhlíkového motora Cramer najvýkonnejší dostupný systém akumulátorového komerčného elektrického náradia.

Technická špecifikácia:

  • Typ motora: Striedavý
  • Výkon: 2,0 kW
  • Krútiaci moment:2,5 Nm
  • Rýchlosť špičky vlasca: 158 m/s
  • Uhol strunovej hlavy: 30 stupňov
  • Riadidlá: Beke-rukoväť
  • Šírka rezu:41 cm
  • Hrúbka struny: 2,0 mm
  • Rýchlosti:2 rýchlosti
  • Otáčky struna: 6500 ot/min
  • Vypínač: Áno
  • Priemer rúrky: 28 mm
  • Nosný systém vr.: ErgoAssist
  • Trávny nôž vr.: Trojcíp (300 mm)
  • Dodávané bez batérie a nabíjačky

ZÁRUKA CRAMER 82V

Na domáce využitie: na stroj je štandardná záruka 3 roky a na batériu 2 roky.

- v prípade registrácie je možné rozšíriť záruku na 10 rokov pre 82V batérie pre domáce využitie.

Pre komerčné využitie: na stroj je štandardná záruka 1 rok a na batériu 1 rok.

- v prípade registrácie je možné rozšíriť záruku na 2 roky pre 82V stroj pre komerčné využitie.

- v prípade registrácie je možné rozšíriť záruku na 10 rokov pre 82V batériu pre komerčné využitie.

*Do 2 mesiacov od zakúpenia si zákazník zaregistruje výrobok alebo batériu online na www.cramertools-service.com a potvrdí tým rozšírenú záruku a získa certifikát.