Prenosná batériová stanica Könner & Söhnen KS 300PS

 

Könner & Söhnen Prenosná batériová stanica KS 300PS

 

 

Prenosná batériová stanica KS 300PS od spoločnosti Könner & Söhnen zaisťuje rýchle a spoľahlivé nabíjanie zariadení na cestách alebo pri výpadku prúdu. Táto napájacia stanica poskytuje dostatok energie pre zariadenia, ako sú chytré telefóny, digitálne fotoaparáty, tablety, drony, minichladničky, čerpadlá na pneumatiky, ventilátory atď. Táto ticho bežiaca napájacia stanica napája vaše elektrické zariadenia, zatiaľ čo vy si užívate voľný čas.

 

 

 

 

VYSOKO KVALITNÁ LITHIOVÁ BATÉRIA
Prenosná batériová stanica je vybavená kvalitnými lítiovými batériami, ktoré majú vysokú kapacitu, ale zároveň sú malé a ľahké, majú dlhú životnosť a niekoľko bezpečnostných prvkov. Prenosná elektrocentrála je vybavená vstavaným systémom BMS (Battery Management System), ktorý je riadený inteligentným procesorom pre riadenie napájania. Početné bezpečnostné funkcie zaisťujú odolnú a bezpečnú prevádzku.

 

 

ČISTÁ SÍNUSOVÁ VLNA
Čistá sínusová vlna Vhodné pre citlivých spotrebiteľov energie. Všetky prenosné napájacie stanice Könner & Söhnen® sú vybavené technológiou Power Delivery pre rýchle nabíjanie moderných smartfónov a dokonca aj notebookov.
Je kompatibilný s mnohými zariadeniami, má viac portov: 3x DC výstup, 1x AC výstup, 1x USB PD Quick Charge 3.0 výstup, 2x USB 2.4 výstup, 1x USB Type-C výstup, čo umožňuje pohodlné pripojenie rôznych elektronických zariadení.

 

 

PLASTOVÉ PÚZDRO ODOLNÉ PROTI NÁRAZOM
Prístroj je vyrobený z robustného plastu ABS, materiálu s vysokou odolnosťou proti nárazu a pružnosťou, čo zaisťuje trvanlivé a pohodlné používanie. Je vybavená vstavaným ventilátorom pre účinný odvod tepla a optimálne chladenie. Rukoväť na prenášanie uľahčuje prenášanie a umiestnenie.

 

LСD DISPLAY
Farebný displej LСD prenosnej napájacej stanice má rad ukazovateľov, vrátane ukazovateľa jednosmerného a striedavého prúdu, ukazovatele vybitia, ukazovatele stavu nabitia batérie (v percentách), ukazovatele teploty, ukazovatele chýb a ukazovatele aktuálneho príkonu vo wattoch (W) a zostávajúce doby nabíjania batérie v hodinách pri aktuálnom príkone.

LED SVETLO
Elektrocentrála má vstavaný ultra jasný: režim LED osvetlenia, režim LED SOS, režim LED blikania.

 

 

NIEKOĽKO SPÔSOBOV NABÍJANIE
Prenosnú batériovú stanicu je možné nabíjať niekoľkými spôsobmi: pomocou solárneho panelu so solárnym napájaním (voliteľne) alebo pomocou zásuvky striedavého prúdu s adaptérom.