Prenosná batériová stanica Könner & Söhnen KS 200PS

 

Könner & Söhnen Prenosná batériová stanica KS 200PS

 

 

 

Tichá prenosná batériová stanica KS 200PS je ideálna na kempovanie, rybárčenie, outdoorové aktivity, krátkodobé výpadky prúdu a núdzové situácie. Táto ticho pracujúca elektrocentrála napája vaše elektrické zariadenia, zatiaľ čo vy si užívate voľný čas.

 

 

 

 

VYSOKO KVALITNÁ LITHIOVÁ BATÉRIA

Prenosná batériová stanica je vybavená kvalitnými lítiovými batériami, ktoré majú vysokú kapacitu, ale zároveň sú malé a ľahké, majú dlhú životnosť a niekoľko bezpečnostných prvkov. Prenosná elektrocentrála je vybavená vstavaným systémom BMS (Battery Management System), ktorý je riadený inteligentným procesorom pre riadenie napájania. Početné bezpečnostné funkcie zaisťujú odolnú a bezpečnú prevádzku.

 

 

TECHNOLÓGIA DODÁVKY ENERGIE
Všetky prenosné napájacie stanice Könner & Söhnen® sú vybavené technológiou Power Delivery pre rýchle nabíjanie moderných smartfónov a dokonca aj notebookov.
Je kompatibilný s mnohými zariadeniami a má viac portov: 1x jednosmerný výstup, 2x AC výstup, 1x USB PD Quick Charge 3.0 výstup, 2x USB 2.1 výstup, 1x USB Type-C výstup, čo umožňuje pohodlné pripojenie rôznych elektronických zariadení.

 

 

PLASTOVÉ PÚZDRO ODOLNÉ PROTI NÁRAZOM
Prístroj je vyrobený z robustného plastu ABS, materiálu s vysokou odolnosťou proti nárazu a pružnosťou, čo zaisťuje trvanlivé a pohodlné používanie. Je vybavená vstavaným ventilátorom pre účinný odvod tepla a optimálne chladenie. Rukoväť na prenášanie uľahčuje prenášanie a umiestnenie.

 

LED DISPLEJ
Na displeji sa zobrazuje niekoľko indikátorov, vrátane: Informácie o aktuálnom stave nabitia batérie, indikácia procesu nabíjania a indikátory aktivácie portov USB, výstupov DC 12V a 230V AC.

 

 

LED SVETLO
Batériová stanica má vstavaný ultra jasný: režim LED osvetlenia, režim LED SOS, režim LED blikania.

 

 

NIEKOĽKO SPÔSOBOV NABÍJANIE
Prenosnú batériovú stanicu je možné nabíjať niekoľkými spôsobmi: pomocou solárneho panelu so solárnym napájaním (voliteľne) alebo pomocou zásuvky striedavého prúdu s adaptérom.