Aku uhlová brúska Einhell TP-AG 18/125 CE Q Li - Solo

Aku uhlová brúska Einhell TP-AG 18/125 CE Q Li - Solo je praktickým pomocníkom na brúsenie, rezanie, hrubovanie a leštenie. Ako člena radu Power X-Change je možné túto akumulátorovú uhlovú brúsku kombinovať so všetkými akumulátormi a nabíjačkami systémového radu.

Brúska je poháňaná bezuhlíkovým motorom Einhell PurePOWER. Tento bezuhlíkový motor ponúka vyšší výkon a dlhšiu dobu chodu ako bežné motory s uhlíkovými kefami. Na bezuhlíkový motor je po online registrácii poskytovaná 10-ročná záruka . V rozmedzí od 3 000 do 10 500 otáčok za minútu je možné pomocou regulácie otáčok flexibilne prispôsobiť výkon príslušnému materiálu a rôznym aplikáciám. Konštantná elektronika zaisťuje stály výkon bez kolísania otáčok - aj pri veľkom zaťažení.

Rýchlu výmenu rezného kotúča bez použitia náradia umožňuje rýchloupínacia matica. K brúske sú vhodné rezné kotúče do maximálneho priemeru 125 mm , čo umožňuje hĺbku rezu až 33 mm . Maximálnu flexibilitu pri použití zaisťuje kryt kotúča s rýchlym nastavením, ktorý je možné prispôsobiť príslušnej pracovnej polohe.

Pre pohodlnú manipuláciu je brúska vybavená prídavnou rukoväťou, ktorú je možné namontovať v dvoch polohách, a mäkkými úchopovými plochami. Integrovaná protiprachová mriežka chráni vnútro stroja pred nečistotami av kombinácii s inteligentným prúdením vzduchu zvyšuje životnosť. Mriežku je možné na čistenie ľahko vybrať.

Ochrana proti preťaženiu zabraňuje poškodeniu prehriatím a ochrana proti pozvoľnému rozbehu a opätovnému spusteniu zaisťuje vysokú úroveň bezpečnosti pri práci. Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky . Sú však k dispozícii samostatne, napríklad ako praktická štartovacia súprava.