Aku čistič okien Einhell BRILLIANTO

Aku čistič okien Einhell BRILLIANTO . Okná bez šmúh behom okamihu - s akumulátorovým čističom okien Einhell BRILLIANTO je bezchybný výsledok istotou. Čistič je súčasťou rodiny Power X-Change a je možné ho kombinovať so všetkými systémovými batériami a nabíjačkami. Bezdrôtové čistenie okien bez zbytočných oneskorení: umožňuje to systém výmenných batérií Power X-Change a technológie vysokorýchlostného nabíjania. Pokiaľ je používaná batéria vybitá, je možné ju ľahko vymeniť za plne nabitú a doba prevádzky tak nie je nijako obmedzená.

Akumulátorový čistič okien BRILLIANTO sa dodáva s 300 ml fľaštičkou s rozprašovačom. Súčasťou balenia je potom aj kvalitná podložka z mikrovlákna na jednoduché čistenie sklenených povrchov. Zvyšky vody a nečistoty zbiera zariadenie pomocou 28 cm dlhej sacej hubice. Dokonalá súhra medzi tryskou a gumovou stierkou zaisťuje bezchybné výsledky bez šmúh - bez ohľadu na to, či sú sklenené povrchy čistené v horizontálnom, vertikálnom alebo diagonálnom smere. Vďaka tomu je akumulátorový čistič okien naozaj všestranný - používa sa nielen na umývanie okien, ale aj na čistenie dlaždíc, spŕch, sklenených stolíkov, okien v aute alebo výkladov.

Nádržka na znečistenú vodu má objem 100 ml a je možné ju úplne vybrať a pohodlne vyprázdniť a vyčistiť. Vďaka ľahkej a kompaktnej konštrukcii so špeciálnymi povrchmi Softgrip padne čistič okien pohodlne do ruky bez toho, aby kĺzal. Spínač je vybavený funkciou nepretržitého chodu pre časovo náročné upratovacie práce. Akumulátorový čistič okien je možné uložiť v dodávanom nástennom držiaku jednoduchým a priestorovo úsporným spôsobom.

BRILLIANTO sa dodáva bez batérie alebo nabíjačky . Tie sú k dispozícii samostatne, napr. ako praktický štartovací set. Súprava teleskopických tyčí na čistenie zle dostupných okien a súprava trysiek na čistenie úzkych a veľkých sklenených plôch sú k dispozícii samostatne ako praktické príslušenstvo.