Aku čerpadlo na čistú vodu Einhell GE-SP 18 LL Li - Solo

Aku čerpadlo na čistú vodu Einhell GE-SP 18 LL Li - Solo. Výkonný motor a aku sloboda. Toto vodné čerpadlo hrá svoje tromfy všade tam, kde potrebujete prečerpaním premiestniť čistú vodu. Je pripravené na prevádzku aj v odľahlých oblastiach vzdialených od bežného zdroja elektrickej energie.

Patrí do rodiny Power X-Change , takže toto vodné čerpadlo je možné používať so všetkými batériami z tohto systémového radu. Jeho múdra konštrukcia je vybavená flexibilným boxom na batérie s integrovaným držiakom kábla. Hĺbka ponoru až 4 metre je umožnená vďaka dlhému káblovému pripojeniu. Trojpolohový spínač má funkciu nepretržitej prevádzky. Vďaka vysoko výkonnému motoru dosahuje toto čerpadlo pôsobivého výtlaku až 4 500 l/h .

Satie je možné v plytkej vode do hĺbky 1 mm , pričom povrch je možné vytrieť do sucha. Na zaistenie dlhej životnosti je teleso čerpadla vyrobené z nárazuvzdorného plastu. Pripojenie hadice je ľahko prístupné na hornej strane čerpadla. Na prevádzku je potrebný jeden 18V akumulátor.

Tento výrobok sa dodáva bez akumulátora a nabíjačky; tieto položky sú k dispozícii samostatne, napr. ako praktická štartovacia sada.