NTC VDR 42 Reverzná vibračná doska

NTC VDR 42 Reverzná vibračná doska

  • Výkonné zhutňovacie stroje vhodné najmä na zhutňovanie pôdy. Alternatívne sa dajú použiť aj na zhutňovanie asfaltových povrchov alebo dlažby (najmä reverzné dosky do 250 kg). Vlastnosti a výhody moderný dizajn vysoký zhutňovací účinok ochranný rám robustná konštrukcia antivibračné tlmenie rukoväte páka plynu integrovaná do ovládacieho ramena plynulé nastavenie rýchlosti jazdy hydraulické ovládanie chodu automatický systém odvzdušnenia a nastavenia hydraulického okruhu Možno dokúpiť: škrabku na zhutňovanie asfaltu, plastovú podložku na zhutňovanie dlažby, podvozok na ľahšiu manipuláciu na stavbe, počítadlo motohodín.
  • Vibračné dosky série Prim sú nasadené proti najťažším výzvam zhutňovania. Istota dobre vykonanej práce je základným kameňom týchto strojov.
  • Stredne ťažké reverzné vibračné dosky sa denne ocitajú v najnáročnejších podmienkach, ktoré často hraničia s kritickým použitím takýchto strojov. Naše dosky radu Prim sú navrhnuté tak, aby odviedli perfektnú prácu aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Špecifikácie:

Provozní hmotnost: 280 kg
Šířka hutnící desky: 550 mm
Odstředivá síla: 42 kN
Frekvence: 80 Hz
Maximální rychlost: 25 m/min
Elektrostart: Ne
Motor: Honda GX 270
Palivo: Benzín
Jmenovitý výkon: 6,3 kW
Emisní třída EU: Stage V
Objem vodní nádrže: 10
Délka: 1520 mm
Šířka: 550 mm
Výška: 1100 mm