Omicron OMI 2050LS + horák + červená. Ventil

Omicron OMI 2050LS + horák + červená. Ventil

Synergický invertorový zvárací poloautomat OMI 2050LS umožňuje nastavenie parametrov manuálne alebo pomocou synergie. Takisto je možné elektronicky nastaviť dĺžku bodu, hodnoty dlhého bodového zvárania alebo prepnúť stroj do dvojtaktného alebo štvortaktného režimu. Digitálny merač V-A. Štvorpolohový podávač zváracieho drôtu. Eurokoniec pripája 3,4,5 m horáky.
Stroj je vybavený digitálnou riadiacou doskou na nastavenie všetkých funkcií pomocou tlačidiel a zobrazuje priebeh zvárania na dvoch samostatných displejoch. Možno nastaviť tieto funkcie: predfuk, vypnutie/prúdový chod, nastavenie elektronickej tlmivky, vyhorenie/prúdový chod, dofuk, bodové, bodové zváranie, 2T, 2T bodové, 2T pulzy, 4T, 4T bodové, 4T pulzy.
Konštrukcia zváračky OMI zaručuje vysokú spoľahlivosť zdroja, vynikajúci zvárací výkon v širokom rozsahu aplikácií. S použitím vhodnej ochrannej armosféry možno zvárať všetky typy nízkolegovaných a vysokolegovaných ocelí, ako aj hliník a jeho zliatiny.

Zváranie hliníka je možné:

Hliník je možné zvárať metódou MAG len s drôtom AlMg5 s priemerom 1,0 mm alebo 1,2 mm s horákom s dĺžkou max. 3 m vybaveným teflónovým bowdenom, značkovými prúdovými hrotmi určenými na zváranie hliníka. Podávač drôtu musí byť vybavený kladkou s U-profilom. Zvárané hliníkové diely musia mať stenu min. 2 mm.

Technické parametre:

Hmotnosť: 41,5 kg
Napájacie napätie: 3x400V
Prúdový rozsah: MIG 30A - 200A
Rozmery: D=725 x Š=487 x V=655

FOTOGRAFIA LEN PRE ILUSTRÁCIU


Set obsahuje:
  • 1x OMI 2050LS
  • 1x Zvárací horák Binzel 15 AK 4M
  • 1x Redukčný ventil