Aku koliesko Extol Premium 500W

Aku koliesko Extol Premium 500W s pomocným elektrickým pohonom je určené na prepravu tuhých, sypkých alebo hustých materiálov. Vďaka elektrickému pohonu sa výrazne urýchli preprava materiálu a zároveň zníži únava obsluhy, čo významne zvýši produktivitu práce. Použitie Li-ion batérie výrazne znižuje hmotnosť kolieska oproti kolieskam, ktoré sú poháňané olovenými batériami. Koliesko má na pravej rukoväti ovládací panel a pomocou palca si môže nastaviť okamžitú rýchlosť ako dopredu, tak dozadu. Na ovládacom paneli je možné nastaviť jazdu dopredu alebo dozadu, brzdu, normálnu rýchlosť alebo Turbo. Pre bežnú prevádzku sa používa normálna rýchlosť, Turbo je možné použiť pri jazde do kopca, v ťažkom teréne alebo pri preprave ťažšieho nákladu.

Kolieska sú poháňané najmodernejším „brushless" motorom. Tento nový typ motora má vyššiu životnosť, je výkonnejší a má menšiu spotrebu el. energie ako klasické motory s uhlíkovými kefami. Ak je to nutné, je možné motor kompletne vypnúť a používať koliesko len na ručný pohon. Elektrická brzda sa používa pokiaľ potrebujete zamedziť pohybu kolieska na mieste.Pneumatika má hlbokú vzorku do terénu.Koliesko je dodávané s kovovou korbou o objeme 80l , bezšvíkovo lisovanou z jedného kusu plechu.Pre prepravu ľahšieho a objemného nákladu je možné dokúpiť samostatne predávanú plastovú korbu o objeme 100l.Všetky náhradné korby majú predvŕtané diery pre ľahkú montáž.Koliečko má krytie IP64, čo mu umožňuje dočasnú prácu vo vlhkom prostredí, prípadne umývanie vapkou, ale nie je určené na trvalú prevádzku alebo skladovanie vo vlhkom prostredí.Zdrojem elektrickej energie je silná, vyberateľná 40V/6Ah Li-ion batéria s LED displejom ukazujúcim jej úroveň nabitia a okamžité napätie batérie.

Vyberateľná batéria umožňuje jej ľahké nabíjanie a skladovanie v suchom a zateplenom prostredí, čo je veľmi dôležité pre jej životnosť . Batéria má ochranu proti vybitiu pod minimálnu úroveň, pred preťažením pri nadmernom odbere prúdu, prebitím, skratom a náhlemu zvýšeniu teploty pri práci. Pre bežnú prácu dostačuje jeden 6000mAh akumulátor, ktorý môžete rýchlo nabiť v rýchlonabíjačke, pre náročnejšiu alebo dlhšiu prácu môžete použiť ďalší nabitý akumulátor. Vďaka použitej Li-ion technológii je ho možné kedykoľvek dobíjať bez toho, aby sa tým znižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor stráca energiu vplyvom samovybíjania veľmi pomaly a vydrží dlho nabitý a pripravený na použitie.

HLAVNÉ PREDNOSTI:

  • silný 500W motor.
  • normálne alebo Turbo rýchlosť.
  • pohon dopredu, dozadu alebo elektrická brzda.
  • plynulá regulácia rýchlosti.
  • nízka hmotnosť vďaka Li-ion batérii.
  • vyberateľná batéria s LED displejom.
  • terénna pneumatika.

Technické parametre:
batéria: 40V Li-ion
kapacita batérie: 6000mAh
max. zaťaženie: 150kg
objem korby: 80l
max. výkon motora: 500W
rýchlosť jazdy: 0-6km/h
dojazd na aku: 3-20km (1-5h)
krytie: IP64
nabíjanie batérie cca: 2-3h
hmotnosť s batériou: 24,7kg