Koliesko dvojkolák s prevodovkou aku EXTOL INDUSTRIAL, 260kg, 100l, 40V Li-ion, 6000mAh

Koliesko dvojkolák s prevodovkou aku EXTOL INDUSTRIAL, 260kg, 100l, 40V Li-ion, 6000mAh je prepravné aku koliesko dvojkolák s pomocným elektrickým pohonom je určené na prepravu tuhých, sypkých alebo hustých materiálov. Vďaka elektrickému pohonu výrazne urýchľuje preprava materiálu a zároveň znižuje únava obsluhy, čo významne zvyšuje produktivitu práce. Použitie Li-ion batérie výrazne znižuje hmotnosť kolieska oproti kolieskam, ktoré sú poháňané olovenými batériami. Koliesko má na pravej rukoväti ovládač kde si pomocou palca nastavíte okamžitú rýchlosť ako dopredu, tak dozadu. Na ovládači je možné prepnúť jazdu dopredu alebo dozadu, brzdu, normálnu rýchlosť alebo Turbo. Pre bežnú prevádzku sa používa normálna rýchlosť, Turbo je možné použiť pri jazde do kopca, v ťažkom teréne alebo pri preprave ťažšieho nákladu.

Kolieska sú poháňané najmodernejším „brushless" motorom. Tento nový typ motora má vyššiu životnosť, je výkonnejší a má menšiu spotrebu el. energie ako klasické motory s uhlíkovými kefami. Ak je to nutné, je možné motor kompletne vypnúť a používať koliesko len na ručný pohon. Zabudovaná prevodovka s diferenciálom výrazne zlepšuje priestupnosť terénom a výkon motora pri jazde do kopca.Vďaka umiestneniu ťažiska nákladu nad osou kolies je väčšina hmotnosti nákladu umiestnená na kolesách a obsluha skoro nič nenesie.Elektrická brzda sa používa ak potrebujete zamedziť pohybu kolieska na mieste. hlboká vzorka do terénu s dobrou trakciou.

Koliesko je dodávané s kovovou korbou s objemom 100l, bezšvíkovo lisovanou z jedného kusu plechu. Na prepravu pevného objemnejšieho nákladu (napr. krabice, polená...) je možné dokúpiť rámovú konštrukciu, ktorá sa priskrutkuje na miesto korby. Koliesko má krytie IP64, čo mu umožňuje dočasnú prácu vo vlhkom prostredí, prípadne umývanie vapkou, ale nie je určené na trvalú prevádzku alebo skladovanie vo vlhkom prostredí. Pred prepravou v aute môžete sklopiť rúčky, takže sa kolieska zmestia aj do menšieho auta.

Zdrojom elektrickej energie je silná 40V/6Ah Li-ion batéria s LED displejom ukazujúcim jej úroveň nabitia a okamžité napätie batérie. Vyberateľná batéria umožňuje jej ľahké nabíjanie a skladovanie v suchom a zateplenom prostredí, čo je veľmi dôležité pre jej životnosť. Batéria má ochranu proti vybitiu pod minimálnu úroveň, pred preťažením pri nadmernom odbere prúdu, prebitím, skratom a náhlemu zvýšeniu teploty pri práci. Pre bežnú prácu dostačuje jeden 6000mAh akumulátor, ktorý môžete rýchlo nabiť v rýchlonabíjačke, pre náročnejšiu alebo dlhšiu prácu môžete použiť ďalší nabitý akumulátor. Vďaka použitej Li-ion technológii je ho možné kedykoľvek dobíjať bez toho, aby sa tým znižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor stráca energiu vplyvom samovybíjania veľmi pomaly a vydrží dlho nabitý a pripravený na použitie.

Popis:

  • batéria : 40V Li-ion
  • dojazd na aku: 3-20 km (1-5h)
  • hmotnosť s batériou : 38kg
  • kapacita batérie: 6000mAh
  • krytie : IP64
  • max. výkon motora : 500W
  • max. zaťaženie : 260kg
  • nabíjanie batérie cca : 2-3h
  • objem korby: 100l
  • rýchlosť jazdy: 0-6km/h
  • značka : EXTOL INDUSTRIAL