Motorový kultivátor EUROSYSTEMS LA ZAPPA RATO 170

EUROSYSTEMS LA ZAPPA historická vlajková loď vyrábaná od roku 1989 sa stala priemyselným štandardom na globálnom trhu. Bezpochyby najnapodobovanejší a najpredávanejší model, EUROSYSTEMS LA ZAPPA navrhnutá tak, aby bola extrémne robustná a ľahko použiteľná. La Zappa je ideálna pre prácu s mäkkými a stredne kompaktnými pôdami (pracovná hĺbka pri prvom prechode 20-25 cm). Dobre sa mu darí aj na tvrdých a ílovitých pôdach (5 cm/na prejdenej). K dispozícii aj v elektrickej verzii.

Motorový kultivátor EUROSYSTEMS LA ZAPPA RATO 170 je ideálny pomocník pre menšie až stredné záhrady, zeleninové záhony, kvetinové záhony v predzáhradkách a pod. Jedná sa o kompaktný a vďaka transportným kolieskam aj ľahko ovládateľný kultivátor. Prácu s ním hravo zvládnu aj ženy. Obsluha kultivátora je veľmi jednoduchá. Kultivátor je vybavený špeciálnymi tvarovanými nožmi pre dôkladné rozomletie zeminy. Kovová prevodovka pre dlhú životnosť stroja. Skladacia rukoväť pre ľahký transport a skladovanie. Výborný pomocník pri kyprení pôdy, pri úprave pôdy pred sejbou a zapravovaní drviny, hnojiva, kompostu alebo rašeliny do pôdy.

Technické parametre:
Odporúčaná plocha: 150 m2
Pracovná šírka: 36 cm
Prevodovka: nekonečná skrutka v olejovom kúpeli 1 rýchlosť vpred 100 ot/min
Pracovné nástroje: 4 nože, ř 260 mm (súčasťou balenia)
Hmotnosť: 27 kg
Motor: RATO 170 ccm OHV
Obsah: 170 ccm
Záruka: 3 roky

Taliansky výrobca Eurosystems:
Taliansky výrobca Eurosystems je rodinná firma, založená v roku 1973 v Luzzara, provincie Reggio Emilia, pobrežné dediny v údolí rieky Pád. Taliansky výrobca Eurosystems sa zaoberá výrobou záhradnej a poľnohospodárskej techniky určenej pre poľnohospodárov , záhradníkov , vinohradníkov , sadarov a stavebné firmy. Nesmiernou výhodou niektorých produktov je multifunkčnosť strojov. Od roku 1980 sa Eurosystems špecializovali na prispôsobenie ich produktov pre potreby širokého spektra zákazníkov a stali sa globálnym partnerom niekoľkých medzinárodných značiek. Výrobky Eurosystems sú vyrábané v Taliansku za použitia najnovších technológií priamo vo výrobných halách spoločnosti, kde prebieha kompletná výroba a montáž strojov a zariadení.