Elektrický kultivátor EUROSYSTEMS LA ZAPPA 1300

EUROSYSTEMS LA ZAPPA historická vlajková loď vyrábaná od roku 1989 sa stala priemyselným štandardom na globálnom trhu. Bezpochyby najnapodobovanejší a najpredávanejší model, EUROSYSTEMS LA ZAPPA navrhnutá tak, aby bola extrémne robustná a ľahko použiteľná. La Zappa je ideálna pre prácu s mäkkými a stredne kompaktnými pôdami (pracovná hĺbka pri prvom prechode 20-25 cm). Dobre sa mu darí aj na tvrdých a ílovitých pôdach (5 cm/na prejdenej). K dispozícii aj v motorovej verzii.

Elektrický kultivátor EUROSYSTEMS LA ZAPPA 1300 je ideálny pomocník pre menšie až stredné záhrady, zeleninové záhony, kvetinové záhony v predzáhradkách a pod. Jedná sa o kompaktný a vďaka transportným kolieskam aj ľahko ovládateľný kultivátor . Prácu s ním hravo zvládnu aj ženy. Obsluha kultivátora je veľmi jednoduchá. Tichý chod motora neruší hlukom ani v husto zastavaných priestoroch a bytových oblastiach. Kultivátor je vybavený špeciálnymi tvarovanými nožmi na dôkladné rozdrvenie zeminy. Kovová prevodovka pre dlhú životnosť stroja. Bezpečnostný vypínač s ľahkým chodom. Úchyt kábla zamedzujúci jeho poškodeniu. Tepelná poistka chrániaca motor proti poškodeniu prehriatím. Dvojitá izolácia kovových častí pre vašu maximálnu bezpečnosť. Skladacia rukoväť pre ľahký transport a skladovanie. Výborný pomocník pri kyprení pôdy, pri úprave pôdy pred sejbou a zapravovaní drviny, hnojiva, kompostu alebo rašeliny do pôdy.

Technické parametre:
Elektrický motor: 230V-240V/50Hz
Výkon el. motora: 1300 W
Priemer nožov: 4 nože, ř 260 mm
Pracovný záber: 360 mm
Hmotnosť: 23 Kg
Made in ITALY.

Taliansky výrobca Eurosystems:
Taliansky výrobca Eurosystems je rodinná firma, založená v roku 1973 v Luzzara, provincie Reggio Emilia, pobrežné dediny v údolí rieky Pád. Taliansky výrobca Eurosystems sa zaoberá výrobou záhradnej a poľnohospodárskej techniky určenej pre poľnohospodárov , záhradníkov , vinohradníkov , sadarov a stavebné firmy. Nesmiernou výhodou niektorých produktov je multifunkčnosť strojov. Od roku 1980 sa Eurosystems špecializovali na prispôsobenie ich produktov pre potreby širokého spektra zákazníkov a stali sa globálnym partnerom niekoľkých medzinárodných značiek. Výrobky Eurosystems sú vyrábané v Taliansku za použitia najnovších technológií priamo vo výrobných halách spoločnosti, kde prebieha kompletná výroba a montáž strojov a zariadení.