Hydrostatický záhradný traktor EUROSYSTEMS SLALOM 82 Loncin 352

Hydrostatická záhradný traktor SLALOM 82 je traktorová kosačka so sedlom s americkou mulčovacou technológiou, ktorá drví trávu tak, aby sa stratila v zemi bez toho, aby došlo k plsteniu trávnika. Slalom 82 tiež ponúka možnosť ľahkého prechodu z tohto typu rezacieho systému na rez so zberom vďaka štandardnému dopravníku a jeho 150 litrovému zbernému košu. Ideálne pre veľké plochy až do približne 4 500 metrov štvorcových.

Záhradné traktory EUROSYSTEMS ponúkajú pohodlné sedadlo, niekoľko certifikovaných bezpečnostných systémov , veľkú zberný kôš a profesionálnu kvalitu kosenia. Sú robustné a bezpečné, líšia sa typom transaxle (mechanická alebo hydrostatická), pracovnou šírkou a technológiou rezania (mulčovanie a/alebo integrovaný zberný systém). V závislosti od modelu sa odporúčajú pre povrchy od 400 do 4.500 m.

Technické parametre:
Záber: 800 mm
Motor: Loncin 352 OHV 352 ccm, 7,2 kW
Štartovanie: elektrické
Prevodovka: hydro s diferenciálom
Objem koša: 150 l
Kosenie: zberný nôž, pracovná šírka 76 cm, výška kosenia od 4 do 8,5 cm so 4 pevnými polohami
Kolesá vpredu/vzadu: zadné pneu. 15x6,00-6“ predné pneu. 11x4,00-4“
Hmotnosť: 165kg
Mulčovanie: ÁNO
Veľkosť: 88x195x104cm
Made in ITALY.

Taliansky výrobca Eurosystems:
Taliansky výrobca Eurosystems je rodinná firma, založená v roku 1973 v Luzzara, provincie Reggio Emilia, pobrežné dediny v údolí rieky Pád. Taliansky výrobca Eurosystems sa zaoberá výrobou záhradnej a poľnohospodárskej techniky určenej pre poľnohospodárov , záhradníkov , vinohradníkov , sadarov a stavebné firmy. Nesmiernou výhodou niektorých produktov je multifunkčnosť strojov. Od roku 1980 sa Eurosystems špecializovali na prispôsobenie ich produktov pre potreby širokého spektra zákazníkov a stali sa globálnym partnerom niekoľkých medzinárodných značiek. Výrobky Eurosystems sú vyrábané v Taliansku za použitia najnovších technológií priamo vo výrobných halách spoločnosti, kde prebieha kompletná výroba a montáž strojov a zariadení.