Aku rázový uťahovák Extol 1/2" aku SHARE20V

Aku rázový uťahovák Extol s vysokým max. krútiacim momentom 400Nm Vám poskytuje výkon, ktorý potrebujete na dokončenie širokej škály uťahovacích operácií - uťahovanie a povoľovanie skrutiek. Aku uťahovák je poháňaná najmodernejším „brushless" motorom. Tento nový typ motora má vyššiu životnosť, je výkonnejší a má menšiu spotrebu el. energie ako klasické motory s uhlíkovými kefami. Uťahovací moment je možné elektronicky nastaviť na 4 rôzne momenty: 100/150/200/300/400 Nm Rázový moment zvyšuje silu uťahovača pri skrutkovaní a zároveň znižuje spotrebu batérie, preto je pri skrutkovaní oveľa efektívnejšie ako aku vŕtačka a tiež zaskrutkuje viac skrutiek na jedno nabitie batérie.

Celokovová prevodovka uložená v kovovom puzdre zaisťuje bezchybný chod pri aj vysokej záťaži a prispieva k lepšiemu odvodu tepla vznikajúceho pri práci.
Svietidlo je umiestnené tesne nad batériou, osvetľuje pracovné miesto zospodu a má oneskorené vypnutie. Väčšina povrchu uťahováku je pokrytá gumou, ktorá jednak zvyšuje jeho mechanickú odolnosť a preto aj životnosť, ale taktiež zaisťuje príjemnejšiu prácu a lepší úchop. Pre bežnú prácu dostačujú jeden alebo dva 2000mAh akumulátory, ktoré môžete rýchlo nabiť v rýchlonabíjačke, pre náročnejšiu alebo dlhšiu prácu odporúčame väčšie akumulátory s kapacitou 4000-8000mAh. Akumulátor je možné použiť vo všetkých typoch náradia radu EXTOL SHARE20V . Vďaka použitej Li-ion technológii je ho možné kedykoľvek dobíjať bez toho, aby sa tým znižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor stráca energiu vplyvom samovybíjania veľmi pomaly a vydrží dlho nabitý a pripravený na použitie.

HLAVNÉ PREDNOSTI:

  • brushless motor.
  • nastavenie momentov: 100/150/200/300/400Nm.
  • štvorhran 1/2".
  • integrované LED svietidlo.
  • kovová pracka na zavesenie.
  • pokrytie gumou.
  • univerzálny akumulátor SHARE20V.

Technické parametre:
batéria : 20V Li-ion
hmotnosť s batériou : 1,9kg
kapacita batérie: 2000mAh
L/P chod : áno
max. krútiaci moment : 400Nm
nabíjanie batérie cca : 55min
otáčky: 0-2300/min
počet rázov: 0-3300/min
unášač nástroja : 1/2" štvorhran
značka : EXTOL INDUSTRIAL