TECHline NEXTTECH LX6 + KIT

TECHline NEXTTECH LX6 + KIT

Robotická trávna kosačka ZCS NEXTECH LX6 kĺbový robot novej generácie. Model NEXTTECH LX6 v sebe spája charakteristiky flexibility a modularity s technologickými inováciami tohto radu. Obsahuje zabudované zariadenie ZCS Connect , ktoré spolu s technológiami GPS, Bluetooth a GSM umožňuje pripojenie k robotu, a to kdekoľvek, kedykoľvek a úplne bezpečne. Je možné zastavovať, zapínať, vyraďovať z kosenia určitej plochy a sledovať robot jednoduchým dotykom tlačidla. Vďaka alarmu geo-oplotenia umožňuje systém upozorniť používateľa, keď robot opustí priestor záhrady. Tak budete vždy informovaní o pohyboch, ktoré váš model robí. Ďalej je vybavený technologicky pokročilým systémom zabraňujúcim krádežiam. Technológia ZCS je užívateľsky privetivejšia a interaktívnejšia: umožňuje ľahšie kosenie vášho trávnika úplne nezávislým spôsobom. A to neustále, kdekoľvek a kedykoľvek. Je tiež kompatibilný s hlasovými asistentmi ( SMART ASSISTANT ) as AMICO .

Technické Parametre:

Max. odporúčaná plocha: 6.000 m2
Typ motora: Bezkomutátorový
Max. prípustný svah: 45%
Max. svah: 35%
Svah na väčšom okraji alebo pri obv. vodiče: 20%
Typ čepele (noža): 4-bodová hviezdicová čepeľ
Sekacia šírka: 36 cm
Výška sekania: 20-65 mm
Nastavovanie sekacej výšky: Ručné
Špirálový sekací systém: ÁNO
Sekací systém SDM: ÁNO
Nekonečný sekací systém INFINITY: ÁNO
Samovyrovnávanie: ÁNO
Úsporný režim: ÁNO
Dažďový senzor: ÁNO
Počet pracovných plôch: 8
Modul ZCS Connect (GPS, GSM): ÁNO
Užívateľské rozhranie: Klávesnica a LED
Ovládanie aplikácií: ÁNO Bluetooth/GSM
Prijímač Bluetooth: ÁNO
Smart asistent: ÁNO
AMICO: voliteľné príslušenstvo
Snímač zdvihnutia/preklopenia: ÁNO
Tlačidlo núdzového zastavenia: ÁNO
Bezpečnostný PIN: PIN a geo-oplotenie
Dĺžka obvodového vodiča: 0 m (na dokúpenie)
Upevňovacie klince: 20 ks (zvyšok na dokúpenie)
Nabíjacia stanica: ÁNO
Kryt dobíjacej stanice: voliteľné príslušenstvo
Hmotnosť vrátane batérií: 18 kg
Veľkosť robota (dxšxv): 784x536x330 mm
Profil kolies: Pružná guma
Akustický výkon: 65 dB(A)
Stupeň krytia: IPx5

Nabíjacia jednotka vrátane batérie:

Max. odporúčaná plocha: 6.000 m2
Batéria Li-Ion: 1x 10,35 Ah - 260Wh
Priemerná doba prevádzky: 4:00 hod.
Priemerná doba nabíjania: 1:30 hod.
Dobíjací režim: Kontaktný
Nabíjačka batérie: 10,0A - 300W
Hmotnosť robota vrátane batérií: 18 kg

  • Prijímač bluetooth: Na prenos softvérových aktualizácií z smartfónu/tabletu do robota a na používanie aplikácie zo systému iOS a Android.
  • Senzor Úsporného Režimu: Na rozpoznávanie pokosených plôch a skrátenie pracovných dôb v prospech trávnika a za účelom nižšieho opotrebovania robota.
  • Bezkomutátorové motory: Robot je vybavený bezkomutátorovým motorom, čo zaisťuje dlhšiu životnosť, nižšie vybíjanie batérie a zníženú hlučnosť.
  • Dažďový senzor: Zaznamenáva výskyt dažďa a aktivuje návrat robotickej kosačky do nabíjacej stanice.
  • Špirálový kosací systém: Robotická kosačka je schopná rozoznať prítomnosť vyššej a/alebo hustejšej trávy v jednej časti záhrady a keď to uzná za vhodné, môže automaticky aktivovať špirálový pohyb za účelom dosiahnutia dokonalého výsledného vzhľadu trávnika. Špirálový pohyb je aktivovaný aj v prípade, že obsluha stlačila ovládací prvok “ENTER”, zatiaľ čo robotická kosačka vykonáva kosenie.
  • Kosenie SDM: Nový satelitný navigačný systém vychádzajúci z pokročilých algoritmov, ktorý ukladá do robota práve pokosené plochy. Robot vytvára virtuálne mapy a kosí na dlho nesekaných plochách dlhšie, čím zaisťuje úsporu času a vyššiu efektivitu.
  • Modul ZCS Connect: Na pripojenie robota a interakciu s ním, a to kdekoľvek a kedykoľvek. Toto nové zariadenie označené ZCS umožňuje pripojenie a komunikáciu s robotom, a to kdekoľvek a kedykoľvek (pomocou vášho smartfónu či tabletu). Pomocou aplikácie je možné nastavovať časové profily robota, overovať miesto (geolokalizácia), izolovať alebo spracovávať konkrétne časti záhrady (Go Away), sledovať stav robota a prijímať upozornenia, keď sa dostane zo záhrady (alarm geo-oplotenia, pokročilý systém brániaci krádežiam) . Vďaka funkciám Go Home a Work Now je možné zadať pokyn na návrat do dobíjacej stanice a na prácu na záhrade.
  • SMART ASSISTANT - novinka: Modely vybavené ZCS Connect vedia komunikovať s užívateľom vďaka novej funkcii SMART ASISTENT (Apple Siri, Google Home a Amazon Alexa). Funkcia SMART ASISTENT umožňuje odosielať hlasové príkazy, žiadať o informácie týkajúce sa fungovania robota rovnako ako pracovné štatistiky.