Spínacia zásuvka GETI GDT02 digitálny týždenný

Spínacia zásuvka Geti GDT02 digitálna týždenná.

Pomocou tejto digitálnej spínanej zásuvky môžete v nastavených časoch vypínať a zapínať sieťové spotrebiče. Zásuvka má denný aj týždenný spínací cyklus, veľmi jednoduché ovládanie a vstavané funkcie DST (letný čas) a RANDOM (náhodné spínanie). Disponuje týždenným a denným cyklom s 10 kombináciami spínacích intervalov za deň. Max. spínaný výkon časového spínača je 3680W.

Plne programovateľná spínacia zásuvka s týždenným aj denným cyklom spínania. Tieto spínacie hodiny môžu aj vo Vašej neprítomnosti opakovane spínať a vypínať napríklad kúrenie, lampu alebo rádio. Programovanie je veľmi jednoduché, takže hodiny sú vhodné aj pre ľudí so záporným vzťahom k technike. Ďalšie príklady použitia: kúrenie ráno na vstávanie, obmedzenie času sledovania televízie deťmi, vyhriatie garáže pred tým, než by ste inak museli sadnúť do"vymrznutého auta" a navyše nemohli pre zimu poriadne naštartovať. Najlepšia ochrana proti zlodejom je, keď si myslia, že ste doma. Tieto hodiny môžu vo vašej neprítomnosti spínať lampu alebo rádio, a tým navodiť dojem prítomnosti osoby v byte, či dome.

Parametre produktu:

  • 10 ON/OFF programov s minútovým krokom.
  • voliteľný mód časového formátu (12 alebo 24 hodín).
  • vstavaná záložná batéria pre napájanie hodín udrží nastavené programy v pamäti aj pri výpadku napätia v sieti.
  • možnosť zapnutia, alebo vypnutia spotrebiča aj manuálne (stlačením tlačidla).
  • funkcie DST pre ľahký prechod na zo zimného času na letné a naopak.
  • funkcia RANDOM pre spínanie v náhodných intervaloch (spínanie napr. svetla v čase neprítomnosti - ochrana proti zlodejom).

Technické parametre:
napätie/prúd: 230 V~AC/16 A max.
max. spínaný výkon: 3680 W
max. prúd záťaže: 16 A
max. prúd pri indukčnej záťaži (motory a pod.) 2 A
detské clonky
spínač ON/OFF
záložný akumulátor NiMH 1.2V
prevádzková teplota: - 10°C až 40°C