Dieselový generátor Hahn & Sohn HDE80SS3 Super tichá - 51 dB

Dieselový generátor Hahn & Sohn HDE80SS3 Super tichá - 51 dB je moderný dieselový generátor, ktorý vás zaujme svojim silným výkonom, spoľahlivosťou a bezproblémovou prevádzkou. Hahn & Sohn HDE80SS3 je všestranný pre staveniská, akcie, v poľnohospodárstve alebo pre priemyselné využitie . Generátor je vhodný aj pre núdzové napájanie.

 

Vysoko výkonný motor

Generátor sme vybavili motorom najvyššej kvality. Motor môže zaručiť výkon pôsobivých 80 kW . S takou silou sa na elektrocentrálu môžete spoľahnúť aj vo veľmi náročných prevádzkach alebo ako na silný záložný zdroj.

 

Spoľahlivá a dlhá prevádzka

Pokiaľ hľadáte generátor, ktorý vám zaručí dlhý a vytrvalý prísun elektrickej energie, potom je Hahn & Sohn HDE80SS3 skvelá voľba. Vďaka objemnej nádrži na 164 l nafty môže centrála fungovať až 13 hodín bez doplnenia paliva.

 

Elektrický štartér

Na spustenie elektrocentrály budete potrebovať iba jedno tlačidlo. Elektrický štartér vám uľahčí ovládanie prístroja.

 

Jednofázová aj trojfázová prevádzka

Elektrocentrála HDE80SS3 ponúka jednofázovú aj trojfázovú prevádzku. Maximálny výkon pre 400V je 82,5 kVA/66 kW, menovitý výkon 75 kVA/60 kW . Elektrocentrála je vhodná pre staveniská, priemysel alebo firmy.

 

Automatický regulátor napätia (AVR)

Vďaka automatickému regulátoru napätia (AVR) nedochádza ku kolísaniu napätia. Tým je zamedzené možnému poškodeniu zapojených zariadení. Môžete teda bezpečne pripojiť aj citlivé zariadenia alebo spotrebiče, ktoré sa ťažšie spúšťajú.

 

Protihlukové a nízkovibračné opláštenie - extrémne tichá prevádzka

Elektrocentrála je vybavená silným protihlukovým krytom, ktorý zároveň tlmí vibrácie. Hlučnosť 51 dB Vám zaistí extrémne tichú a čo najmenej rušivú prevádzku. Ďalšou výhodou kvalitného opláštenia je ochrana proti poškodeniu zvonku.

  

Bezpečný

Elektrocentrála Hahn & Sohn HDE80SS3 je profesionálny a spoľahlivý generátor elektrickej energie, ktorý prešiel všetkými potrebnými testami i certifikáciami vrátane tých emisných.

   

Praktický ovládací panel

Elektrocentrála je vybavená ergonomickým ovládacím panelom. Bude vás informovať o stave elektrocentrály a umožní vám ju ľahko ovládať. Vďaka nemu je obsluha prístroja veľmi pohodlná a jednoduchá hneď od prvého zapojenia.