Könner & Söhnen Naftová elektrocentrála KS 13-2DEW ATSR

Könner & Söhnen Naftová elektrocentrála KS 13-2DEW ATSR. Generátory tohto radu sú vyvinuté na báze moderných dvojvalcových vodou chladených motorov pre vysoké zaťaženie (18 HP) so zvýšenou životnosťou (viac ako 3000 prevádzkových hodín). Elektrocentrály majú dva typy prevedenia: odkryté, vybavené LED-displejom (napätie, frekvencia, pracovné hodiny) a uzavreté v odhlučnenom antivandalskom kryte s multifunkčným ovládačom a diaľkovým ovládaním.

Všetky generátory tohto radu sú vhodné na pripojenie systému ATS (automatický prepínač) a sú vybavené automatickým monitorovacím systémom všetkých kľúčových ukazovateľov prevádzkového stavu: ochrana proti preťaženiu, automatické zastavenie motora pri nízkej hladine oleja, snímač hladiny paliva. Generátory radu HEAVY DUTY sú určené na použitie nielen ako záložný zdroj energie, ale aj pre nepretržitú prevádzku.

VYSOKO VÝKONNÝ DVOJVÁLCOVÝ MOTOR:

  • Vysoko výkonný, optimálne vyvážený, vodou chladený dvojvalcový V-twin motor (18 HP), ktorý zaisťuje znížené vibrácie počas prevádzky elektrocentrály a má rozšírený zdroj motora.

ZVUKOTESNÝ KRYT ODOLNÝ VOČI VONKAJŠÍM VPLYVOM:

  • Kryt elektrocentrály je odolný voči poveternostným vplyvom, je zvukotesný a odolný voči vonkajšiemu poškodeniu. Účinne tak chráni zariadenie a predlžuje jeho životnosť. Elektrocentrála má aj externé tlačidlo núdzového zastavenia. Kryt je tiež vybavený kolieskami a rukoväťou, ktoré uľahčujú používanie a prepravu elektrocentrály.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL:

  • Užívateľsky prívetivý ergonomický ovládací panel umožňuje ľahké ovládanie celého zariadenia, nevyžaduje žiadne špeciálne zručnosti a je vybavený zásuvkami určenými na odber plného výkonu dodávaného generátorom.

MULTIFUNKČNÁ RIADIACIA JEDNOTKA SMART GEN:

KONTAKTNÝ PÁSOK:

  • Vysoko výkonné dvojvalcové dieselové generátory od spoločnosti TM Könner & Söhnen sú vybavené špičkovými kontaktnými lištami na pripojenie elektrických káblov, ktoré umožňujú odoberať plný výkon dodávaný jednotkou.

ATS VÝSTUP - KS ATS 4/63HD:

  • Jednotka ATS (Automatic Transfer Switch) automaticky spustí elektrocentrálu a prenesie na ňu záťaž, akonáhle je prerušené hlavné napájanie, a automaticky zastaví elektrocentrálu, keď sa obnoví hlavné napájanie.

* nie je súčasťou dodávky. Nutné objednať samostatne.

FUNKCIA PREDHRIEVANIA:

  • Všetky naftové elektrocentrály HEAVY DUTY sú vybavené funkciou predhrievania (PREDREHRIEVAČ), vďaka ktorej môžete elektrocentrálu ľahko spustiť aj v zime.

Technické parametre:
Napätie: 230 V
Maximálny výkon: 9.0 kW
Menovitý výkon: 8,5 kW
Frekvencia: 50 Hz
Prúd: 39.13 A
Zásuvky: 1x63A (230V), 1x32A (230V), 2x16A (230V), Kontaktný pásik
Objem palivovej nádrže: 25 l
Doba 50% pracovného výkonu: 11,4 h
Ovládací panel: Multifunkčná digitálna riadiaca jednotka SmartGen
Hladina hluku Lpa (7m)/Lwa: 69 dB
Model motora: KS 820HD
Typ motora: Diesel, V-twin vodou chladený dvojvalcový, štvortaktný
Výkon motora: 18 HP
Objem olejovej nádrže: 3,3 l
Zdvihový objem motora: 794 cm3
Objem chladiacej kvapaliny: 3,5 l
Regulátor výstupného výkonu: Inteligentný stabilizačný systém napätia AVR
Štart motora: Elektrický
Akumulátor, A·h: 45
Výstup pre ATS: Áno
Čisté rozmery (D*Š*V): 1250x650x760
Hrubé rozmery (D*Š*V): 1300x700x880
Čistá hmotnosť: 310 kg
Hrubá hmotnosť: 345 kg
Ochranná trieda: IP23M