Hahn & Sohn Naftová elektrocentrála HDE22RST3

Hahn & Sohn HDE22RST3 je moderný dieselový generátor, ktorý vás zaujme svojím vysokým výkonom, spoľahlivosťou a bezproblémovou prevádzkou. Hahn & Sohn HDE22RST3 je všestranne použiteľný na stavbách, podujatiach, v poľnohospodárstve alebo v priemysle. Generátor je vhodný aj na núdzové napájanie.

MODEL BEZ ZÁLOHY

Vysoko výkonný motor:

  • Generátor sme vybavili motorom najvyššej kvality. Motor dokáže zaručiť pôsobivý výkon 21 kW. S takýmto výkonom sa na generátor môžete spoľahnúť aj pri veľmi náročných aplikáciách alebo ako na výkonný záložný zdroj energie.

Spoľahlivosť a dlhá životnosť:

  • Ak hľadáte generátor, ktorý zaručí dlhodobú a stabilnú dodávku elektrickej energie, potom je Hahn & Sohn HDE22RST3 skvelou voľbou. Vďaka veľkej 200-litrovej nádrži na naftu môže centrálna jednotka pracovať až 33 hodín bez doplnenia paliva.

Hlukotesné a nízkovibračné opláštenie:

  • Kvôli pohodliu a bezpečnosti sme generátor vybavili kvalitným opláštením. Vďaka kovovému oplášteniu je oveľa tichší. Vďaka nízkej hlučnosti generátora a zníženým vibráciám bude jeho prevádzka oveľa pohodlnejšia. Okrem toho pevný kryt chráni stroj pred poškodením.

Elektrický štartér:

  • Na spustenie elektrického náradia stačí jedno tlačidlo. Elektrický štartér uľahčuje ovládanie stroja.

Praktický ovládací panel:

  • Elektrické náradie je vybavené ergonomickým ovládacím panelom. Bude vás informovať o stave elektrocentrály a umožní vám ju ľahko ovládať. Vďaka nemu je obsluha stroja veľmi pohodlná a jednoduchá už od prvého zapojenia.

Jednofázová a trojfázová prevádzka:

  • HDE22RST3 ponúka jednofázovú aj trojfázovú prevádzku. Maximálny výkon pre 400 V je 24 kVA / 19 kW, menovitý výkon je 22 kVA / 18 kW.

Automatický regulátor napätia (AVR):

  • Vďaka automatickému regulátoru napätia (AVR ) nedochádza ku kolísaniu napätia. Tým sa predchádza možnému poškodeniu pripojených zariadení. Môžete preto bezpečne pripojiť aj citlivé zariadenia alebo spotrebiče, ktoré sa ťažšie spúšťajú.

Zásuvky:

  • HDE22RST3 štandardne neobsahuje zásuvky, ale je vybavený káblami, ktoré možno zapojiť priamo do elektrickej siete. V prípade potreby je možné ovládací panel prispôsobiť a nainštalovať vybrané zásuvky.

Olejový snímač:

  • V elektrocentrále je zabudovaný olejový snímač, ktorý vás včas upozorní, že olej dochádza a je potrebné ho doplniť alebo vymeniť. Tým sa zabráni možnému poškodeniu motora.

Bezpečné:

  • Elektrocentrála Hahn & Sohn HDE22RST3 je profesionálna a spoľahlivá elektrocentrála, ktorá prešla všetkými potrebnými testami a certifikáciami vrátane emisných.

Technické parametre:
Hmotnosť: 740 kg
Maximálny výkon: 24 kVA / 19 kW
Menovitý výkon: 22 kVA / 18 kW
Menovitý prúd: 32 A.
Menovité napätie: 230 V / 400 V
Frekvencia: 50 Hz
Objem palivovej nádrže: 70 l
Doba prevádzky na plnú nádrž pri 100 % zaťažení: 33,1 h
Spotreba paliva pri 100 % zaťažení:
Spotreba paliva pri 75 % zaťažení: 4,6 l/h
Spotreba paliva pri 50 % zaťažení: 3 l/h
Rozmery: 1900x900x1080 mm
Hlučnosť: 97 dB(A)
Typ motora: Diesel, štvorvalec
Výkon motora: 21 kW
Otáčky motora: 1500 ot./
Počet a usporiadanie valcov: 4 / v sérii
Systém napájania: priame vstrekovanie
Regulácia napätia: elektronická - AVR
Stabilita napätia: ± 1 %
Objem olejovej nádrže: 9 l
Objem nádrže chladiacej kvapaliny: 15 l