Gril na drevené uhlie ROYAL PARTNER liatinový rošt

ROYAL PARTNER je nový gril z radu ROYAL, grilov na drevené uhlie pre najnáročnejších užívateľov.

  • Vysoko stabilná konštrukcia z precízne opracovanej ocele je opatrená odolnou, hrubo čiernou farbou. Konštrukcia je doplnená 2x kolieskami uľahčujúcimi mobilitu grilu. Rám v spodnej časti slúži na ďalšie zvýšenie stability a rovnako ako odkladací priestor. Bočné strany sú doplnené sklápacími poličkami na odkladanie rozličného vybavenia na grilovanie, alebo samotných pokrmov.
  • Ovládacie kovové prvky a rukoväte majú dostatočné rozmery pre pohodlný úchop a zaisťujú ľahkú manipuláciu. Obojstranná oceľová regulácia ventilácie perfektne lícuje s konštrukciou. Vyklápacie veko je vo vrchnej časti vybavené teplomerom pre stálu kontrolu teplôt vo vnútri grilu.
  • Pre samotnú tepelnú prípravu Vašich pochutín je gril opatrený robustným, dvojdielnym, liatinovým roštom . Ďalej je grilovací priestor osadený odkladacím roštom na udržanie teploty už hotových pokrmov, alebo na ich predhriatie.
  • Ďalšou prednosťou grilu je rošt na uhlie s nastaviteľnou výškou, grilovací priestor je tak možné regulovať pomocou mechanizmu na prednej strane , podľa požiadaviek daných pokrmov. Dvierka na čelnej strane grilu významne uľahčujú dopĺňanie uhlia. Na uľahčenie čistenia je potom určená zásuvka na popol v spodnej časti grilu.

Technické parametre:

rozmery grilu: 97 x 98 x 35 cm
grilovací rošt: dvojdielny liatinový
grilovacia plocha: 43 x 31 cm
výška grilovacej plochy: 80 cm
vstavaný teplomer: áno, vo veku
bočné poličky: sklápacie
plnenie uhlia: prednými dvierkami
popolník: áno, spodná zásuvka
pojazdný: áno, 2x kolieska
Hmotnosť: 19,4kg