Könner & Söhnen Benzínový kultivátor KS 9HP-1350G-3 (500)

Spoločnosť Könner & Söhnen ďalej vylepšuje vysoko výkonné modely kultivátorov KS 7HP-1050G a KS 9HP-1350G-3 s prevodovkami , ktoré môžu nahradiť drahšie naftové kultivátory alebo dokonca jednonápravový malotraktor. Súčasný rad zahŕňa model s väčšou prevodovkou s tromi rýchlostnými stupňami pre jazdu vpred a jednou spiatočkou. Okrem toho má model aktívny zadný hnací hriadeľ, ktorý umožňuje použitie zariadení, ako je motorové čerpadlo alebo striekacie čerpadlo súčasne s kultivátorom. Model je vhodný aj na pripojenie prívesu na prepravu tovaru. Tento model má šírku pluhu až 134 cm! Prevodový pohon robí kultivátory spoľahlivejšie a odolnejšie voči ťažkým nákladom. Výkonné motory od Könner & Söhnen vám umožnia zvládnuť zložité úlohy a spĺňa všetky európske normy kvality vrátane najnovších emisných noriem EURO-V.

MOTORY S VYSOKÝM VÝKONOM:

  • Vysoko výkonné a robustné motory K&S spĺňajú všetky európske normy kvality vrátane najnovších emisných noriem EURO V. Každý motor má svoje vlastné individuálne sériové číslo, čo nám umožňuje kontrolovať kvalitu výroby a služieb.

ĽAHKÝ RUČNÝ ŠTART:

  • Systém ľahkého štartu umožňuje rýchly štart motora bez veľkého úsilia.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL:

  • Ergonomický ovládací panel umožňuje rýchle ovládanie a ľahké riadenie kultivátora. Možnosť vertikálneho nastavenia rukovätí o 180 ° a horizontálneho o 360 ° vám umožňuje prispôsobiť kultivátor akémukoľvek užívateľovi a poskytuje jednoduché ovládanie a pohodlné skladovanie kultivátora. Panel je vybavený sadou nástrojov.

BEZDUŠOVÉ KOLESÁ:

  • Tieto modely kultivátorov sú vybavené vysoko kvalitnými kolesami. Model KS 7HP-1050G má nízkoprofilové bezdušové gumové kolesá , ktoré počas prevádzky nevyžadujú žiadne nafukovanie.

KOVANÉ ČEPELE:

  • Vďaka kovaným čepeliam v tvare šable je kultivátor vhodný na spracovanie akéhokoľvek typu pôdy - panenskú i dobre obrábanú. Na ochranu rastlín pri obrábaní slúžia štíty. Frézy sa skladajú zo 4 nožov. Súčasťou sú kovové disky.

PRÍSLUŠENSTVO:

  • Na upevnenie prídavných zariadení sú vhodné výkonné kultivátory od Könner & Söhnen s priamym pohonom a manuálnou prevodovkou.

ÚLOŽNÝ PRIESTOR NA NÁRADIE:

  • Pre lepšie pohodlie počas prevádzky je kultivátor vybavený úložným priestorom na náradí. Teraz budete mať tie najnutnejšie nástroje vždy po ruke.

Technické parametre:
Model motora: KS 290
Výkon motora, HP: 9.0
Objem valca motora, cm³: 270
Typ motora: benzínový
Šírka záberu, cm: 134
Max. hĺbka kyprenia, cm: 35
Objem palivovej nádrže, L: 6.0
Objem olejovej nádrže, L: 1.1
Prevodový olej, L: 1.5
Prevodovka: hrebeňová
Typ pohonu: priamy s prevodovkou
Rýchlostné stupne: +3 +2 +1 0 -1
Spätný chod: +
Nastaviteľné rukoväte: vertikálne
Pojazdové kolesá: pneumatické s vysokým profilom 5,00-12"
Hladina hluku Lpa (7m)/Lwa, dB: 73/98
Hrubé rozmery (D*Š*V), mm: 910x570x750
Čistá hmotnosť, kg: 94
Hrubá hmotnosť, kg: 110

Vybavenie: čepele 40 ks, pneumatické kolesá 5.00-12″