Könner & Söhnen Benzínový kultivátor KS 4HP-70

Benzínové kultivátory Könner & Söhnen s remeňovým pohonom a výkonom 4 HP sú určené na spracovanie všetkých typov pôd od sypkej až po panenskú hlinu. Sú to praktické, spoľahlivé a multifunkčné poľnohospodárske jednotky na riešenie viacerých úloh vrátane prípravy pôdy rôznej tvrdosti, výsadby plodín, zberu atď. Unikátny, štýlový dizajn využíva pokročilú technológiu a má kompaktné rozmery. Vysoko výkonné a úsporné štvortaktné kultivačné motory od spoločnosti Könner & Söhnen spĺňajú najnovšie emisné normy EURO 5 , sú navrhnuté pre nepretržitú prevádzku a poskytujú vysoký výkon.

MOTORY S VYSOKÝM VÝKONOM:

  • Vysoko výkonné a robustné motory K&S spĺňajú všetky európske normy kvality vrátane najnovších emisných noriem EURO V . Každý motor má svoje vlastné individuálne sériové číslo, čo nám umožňuje kontrolovať kvalitu výroby a služieb.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL:

  • Ergonomický ovládací panel umožňuje rýchle ovládanie a ľahké riadenie kultivátora.

KOVANÉ ČEPELE:

  • Vďaka kovaným čepeliam v tvare šable je kultivátor vhodný na spracovanie akéhokoľvek typu pôdy od panenskej po dobre obrábané. Dodávajú sa s ochrannými štítmi.

POJAZDOVÉ KOLESO:

  • Model je vybavený pojazdným kolieskom pre čo najpohodlnejšiu prepravu. Bicykel je možné počas prevádzky ľahko zdvihnúť.

KVALITNÉ DETAILY:

  • Všetky spojovacie prvky sú dokonale premyslené, navrhnuté s istou bezpečnosťou na dlhodobé a pohodlné používanie kultivátora. Tieto modely sú vybavené prídavnou ochrannou clonou, ktorá zabraňuje popáleniu.

Technické parametre:
Model motora: KS 160
Výkon motora, HP: 4.0
Objem valca motora, cm³: 139
Typ motora: benzínový
Šírka záberu, cm: 50-70
Max. hĺbka kyprenia, cm: 27
Objem palivovej nádrže, l: 1.5
Objem olejovej nádrže, l: 0.6
Prevodovka: závitovková
Počet rýchlostných stupňov: 1
Spätný chod: -
Nastaviteľné rukoväte: -
Pojazdové kolesá: +
Hladina hluku Lpa (7m)/Lwa, dB: 68/93
Čisté rozmery (D*Š*V), mm: 1350*600*800
Hrubé rozmery (D*Š*V), mm: 680*380*650
Čistá hmotnosť, kg: 36
Hrubá hmotnosť, kg: 39
Vybavenie: čepele 24 ks, pojazdové koleso