Hahn & Sohn Naftová elektrocentrála HDE31RST3

Hahn & Sohn HDE31RST3 je moderný dieselový generátor , ktorý vás zaujme svojim silným výkonom, spoľahlivosťou a bezproblémovou prevádzkou. Hahn & Sohn HDE31RST3 je všestranný pre staveniská, akcie, v poľnohospodárstve alebo pre priemyselné využitie. Generátor je vhodný aj pre núdzové napájanie.

Vysoko výkonný motor:

  • Generátor sme vybavili motorom najvyššej kvality. Motor môže zaručiť výkon pôsobivých 33 kW . S takou silou sa na elektrocentrálu môžete spoľahnúť aj vo veľmi náročných prevádzkach alebo ako na silný záložný zdroj.

Spoľahlivá a dlhá prevádzka:

  • Pokiaľ hľadáte generátor, ktorý vám zaručí dlhý a vytrvalý prísun elektrickej energie, potom je Hahn & Sohn HDE31RST3 skvelá voľba. Vďaka objemnej nádrži na 200 l nafty môže centrála fungovať až 25 hodín bez doplnenia paliva.

Protihlukové a nízkovibračné oplechovanie:

  • Pre pohodlie aj bezpečie sme vybavili generátor kvalitným opláštením. Vďaka plechovému obalu je oveľa tichšia. Nízka hlučnosť elektrocentrály a znížené vibrácie vám značne spríjemnia jej prevádzku. Pevný kryt navyše chráni stroj pred poškodením.

Elektrický štartér:

  • Na spustenie elektrocentrály budete potrebovať iba jedno tlačidlo. Elektrický štartér vám uľahčí ovládanie prístroja.

Praktický ovládací panel:

  • Elektrocentrála je vybavená ergonomickým ovládacím panelom. Bude vás informovať o stave elektrocentrály a umožní vám ju ľahko ovládať. Vďaka nemu je obsluha prístroja veľmi pohodlná a jednoduchá hneď od prvého zapojenia.

Jednofázová aj trojfázová prevádzka:

  • Elektrocentrála HDE31RST3 ponúka jednofázovú aj trojfázovú prevádzku. Maximálny výkon pre 400V je 34 kVA/27 kW, menovitý výkon 31 kVA/25 kW. Elektrocentrála je vhodná pre staveniská, priemysel alebo firmy.

Automatický regulátor napätia (AVR):

  • Vďaka automatickému regulátoru napätia (AVR) nedochádza ku kolísaniu napätia. Tým je zamedzené možnému poškodeniu zapojených zariadení. Môžete teda bezpečne pripojiť aj citlivé zariadenia alebo spotrebiče, ktoré sa ťažšie spúšťajú.

Zásuvky:

  • Elektrocentrála HDE31RST3 štandardne neobsahuje zásuvky, ale je vybavená káblami, ktoré je možné zapojiť priamo do rozvodovej siete. V prípade potreby je možné centrálu na mieru upraviť a vybrané zásuvky nainštalovať.

Olejový senzor:

  • Elektrocentrála má snímač oleja , ktorý vám bude včas hlásiť, že olej dochádza a je potrebné doplniť alebo vymeniť. Predídete tak možnému poškodeniu motora.

Bezpečný:

  • Elektrocentrála Hahn & Sohn HDE 31RST3 je profesionálny a spoľahlivý generátor elektrickej energie, ktorý prešiel všetkými potrebnými testami i certifikáciami vrátane tých emisných.

Technické parametre:
Hmotnosť: 2000 kg
Maximálny výkon: 34 kVA/27 kW
Menovitý výkon: 31 kVA/25 kW
Menovitý prúd: 45 A.
Frekvencia: 50 Hz
Menovité napätie: 230 V/400 V
Kapacita palivovej nádrže: 200 l
Pracovný čas na plnú nádrž pri 100% zaťažení: 25,4 h
Spotreba paliva pri 100% zaťažení: 7,9 l/h
Spotreba paliva pri 75% zaťažení: 5,9 l/h
Spotreba paliva pri 50% zaťažení: 3,9 l/h
Rozmery: 1900x950x1300 mm
Hlučnosť: 97 dB(A)
Typ motora: Dieselový
Výkon motora: 33 kW
Rýchlosť motora: 1500 ot./min
Počet a usporiadanie valcov: 4/v rade
Systém napájania motora: priame vstrekovanie
Regulácia napätia: elektronické - AVR
Stabilita napätia: 1%
Kapacita olejovej nádrže: 12 l