Könner & Söhnen LPG/benzínová elektrocentrála KS 10000E G

LPG/benzínové elektrocentrály radu DUAL FUEL od Könner & Söhnen sú v súčasnej dobe medzi zákazníkmi najobľúbenejšie vďaka svojej účinnosti a šetrnosti k životnému prostrediu. Elektrocentrála môže pracovať ako na benzín, tak na skvapalnený plyn (propán-bután).

Prevádzka elektrocentrály na plyn zvyšuje životnosť motora. Súčasťou dodávky sú všetky nevyhnutné pripojenia fliaš: elektrocentrála je vybavená hadicou na skvapalnený plyn a dvoma redukčnými ventilmi; stačí pripojiť elektrocentrálu k valcu. Elektrocentrálu nie je možné pripojiť k plynovému potrubiu. V prípade potreby je možné modely na LPG/benzín ľahko prepnúť do benzínového režimu. Výkonný jednovalcový vzduchom chladený štvortaktný motor K&S zaisťuje stabilnú a spoľahlivú prevádzku elektrocentrály.

BALENIE OBSAHUJE VŠETKO, ČO POTREBUJETE K POHONU NA LPG:

  • 1. Vstavaný reduktor, ktorý zaisťuje prívod plynu počas prevádzky motora, zabraňuje úniku plynu a ukončí prívod plynu, keď je elektrocentrála vypnutá.
  • 2. Hadica s dĺžkou 1,5 m na pripojenie plynovej fľaše poskytuje pohodlné pripojenie.
  • 3. Hadica je vybavená ďalším redukčným ventilom, ktorý je namontovaný k valcu, aby sa zvýšila spoľahlivosť plynového potrubia. Poskytuje zníženie tlaku a vylučuje možnosť preťaženia plynovej prípojky. Stačí pripojiť elektrocentrálu k valcu a naštartovať motor.

MOTOR ŠETRNÝ K ŽIVOTNÉMU PROSTREDIU:

  • Vysoko výkonné motory K&S spĺňajú najnovšie emisné normy EURO V. Každý motor má svoje vlastné sériové číslo, ktoré nám umožňuje kontrolovať kvalitu výroby a služieb. Použitie plynu ako paliva zaisťuje nižšie emisie škodlivých výfukových látok do atmosféry.

EKONOMICKÁ VOĽBA:

  • Použitím kvapalného plynu ako paliva sa výrazne znížia náklady na pohon elektrocentrály a rozdiel v nákladoch medzi benzínovou a hybridnou elektrocentrálou radu DUAL FUEL od K&S sa rýchlo vypláca.

VŠESTRANNÉ POUŽITIE:

  • Elektrocentrálu môžete použiť ako s prenosnou plynovou nádobou, tak so stacionárnym zásobníkom (plynová nádrž). Pripojenie musí vykonať certifikovaný odborník. Tlak v napájacom systéme nesmie prekročiť 16 barov.

JEDNODUCHÝ ŠTARTOVACÍ SYSTÉM:

  • Systém ľahkého štartovania umožňuje rýchle naštartovanie motora a to bez veľkej námahy. Výkonnejšie modely sú navyše vybavené elektrickým štartovacím systémom.

ALTERNÁTOR SO 100% MEDENÝM VINUTÍM:

  • Elektrocentrály Könner & Söhnen sú vybavené špičkovým synchrónnym alternátorom so 100% medeným vinutím. Jedná sa o iba medené vinutie, ktoré vydrží maximálne zaťaženie bez poškodenia, aby bola zaistená dlhodobá spoľahlivá prevádzka elektrocentrály.

POHODLNÝ ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL S ELEKTRICKÝM ŠTARTOM:

  • Pohodlný a ergonomický panel umožňuje ľahké ovládanie celej jednotky a nevyžaduje ďalšie zručnosti. Moderný inteligentný LED displej zobrazuje vždy počet odpracovaných hodín, frekvenciu a výstupné napätie. Informácie na displeji pomáhajú kontrolovať zaťaženie zariadenia a zaistiť včasnú údržbu elektrocentrály, čo predlžuje životnosť prevádzky.

OCEĽOVÁ NÁDRŽ:

  • Elektrocentrály Könner & Söhnen sú vybavené zväčšenou oceľovou palivovou nádržou, ktorá predlžuje prevádzkovú dobu elektrocentrály bez doplňovania paliva. Ukazovateľ hladiny paliva je pre ľahkú obsluhu umiestnený na nádrži.

TLMIČE NA ZNÍŽENIE VIBRACIÍ:

  • Všetky modely elektrocentrál Könner & Söhnen sú vybavené gumovými nožičkami na zníženie vibrácií. Vďaka gumovému tlmiču pracujúca elektrocentrála nepoškodí podlahovú krytinu a nepoškriabe sa ani povrchová úprava rámu.

Technické parametre:
Hmotnosť: 87kg
Napätie, V:230
Max. výkon, kW: 8.0
Menovitý výkon, kW: 7.5
Frekvencia, Hz: 50
Prúd, A (max): 34.78
Zásuvky: 1x16A, 1x32A
Objem palivovej nádrže, l: 25
Priemerná pracovná doba (výkon 50%), h: 15
LED displej: napätie, frekvencia, pracovný čas
Hladina hluku Lpa (7m)/Lwa, dB: 71/96
Zásuvka 12 V, А: 12/8.3
Model motora: KS 440
Typ motora: LPG/benzín, jednovalcový, štvortaktný, vzduchom chladený
Výkon motora HP,kW: 18.0/13.24
Objem olejovej nádrže, l: 1.2
Objem motora, cm3: 440
Regulátor výstupného výkonu: Inteligentný stabilizačný systém napätia AVR
Štart motora: ručný/elektrický
Čisté rozmery (D*Š*V), mm: 680x545x550
Hrubé rozmery (D*Š*V), mm: 700х545х590
Čistá hmotnosť, kg: 86.5
Hrubá hmotnosť, kg: 88.9
Ochranná trieda: IP23M