Zvárací invertor CO2 (MIG-MAG) Technomig 240 WAVE Telwin

Zváračka CO2 - Zvárací invertor CO2 (MIG-MAG) Technomig 240 WAVE Telwin, microprocesorom riadený zvárací invertor CO2 (MIG-MAG) 20-220 A, 230 V, na zváranie bez plynu s trubičkovým drôtom, aj na zváranie s plynom spájkovanie. Na zváranie MMA (obaľovanou elektródou), na zváranie TIG DC/LIFT. Made in Italy.

  • Systém WAVE OS umožňuje zváracie operácie: prispôsobiteľné tak, aby vyhovovali špecifickým požiadavkám zákazníka; sledovateľné a analyzovateľné, ukladaním dát cez USB; zjednodušené vďaka SYNERGICKEJ úprave parametrov a prítomnosti špecifických programov pre materiály na zváranie (pulzný pre hliník, s malým prenosom tepla pre tenké povrchy).

Vlastnosti:

  • 55 prispôsobiteľných programov
  • kontinuálne a pulzné zváranie (Pulse, Pulse on Pulse - PoP)
  • horák 3 m vo výbave, pre cievky drôtu max. 15 kg
  • užívateľsky prívetivé rozhranie s farebnou obrazovkou TFT
  • Operačný systém WAVE OS s pulznými zváracími programami pre konkrétne materiály (AB Pulse pre hliník a pozinkovaný plech a kov) a nízky prenos tepla pre tenké materiály (ATC).
  • Funkcia ATC (Advanced Thermal Control) funkcia zváračky ktorá kontroluje a riadi teplotu oblúka pri zváraní tenkých materiálov
  • Systém WAVE OS - moderné MIG/MAG zváračky označené touto špecifikáciou sú vybavené komunikačným USB portom. Cez tento port je možné ukladať parametre zváracieho procesu. Príklad: základné parametre zvárania sú u týchto zváračiek nastavené synergicky. Tzn. nastavíme silu zváraného materiálu, druh plynu, druh zváraného materiálu a zváračka si nastaví parametre sama. Obsluha môže vykonať ručne korekcie parametrov a takto nastavené parametre potom preniesť na osobný USB fashdisk práve cez komunikačný port zváračky. Tieto špecifické parametre sa ukladajú ako vlastné číslo programu. Cez komunikačný port je možné získať aj ďalšie informácie o prevádzke zváračky a sledovať tak napr. ekonomiku výroby a pod.
  • Váha 24 kg

Technické parametre:

Napájacie napätie: 230V
Zvárací prúd: 20-220 A
Výkonová využiteľnosť - zaťažovateľ pri teplote okolia 40 ° C: 200 A pri 20%, 100 A pri 60%
Napätie naprázdno: 96 V
Primárny prúd 60%/max.: 16/32 A
Príkon 60%/max.: 2,3/5 kW
Funkcia ATC: Funkcia zváračky, ktorá kontroluje a riadi teplotu oblúka pri zváraní tenkých materiálov
Istenie: 16-32 A
Zvárací drôt oceľ Ø: 0,6-1 mm
Zvárací drôt nerez Ø: 0,8-1 mm
Zvárací drôt hliník Ø: 0,8-1,2 mm
Trubičkový drôt FLUX Ø: 0,8-1,2 mm
Spájkovací drôt CuSi3 CuAl8 Ø: 0,8-1 mm
Obaľovaná elektróda Ø: 1,6 - 4 mm
Krytie: IP 23
Rozmery: 620x260x490 mm
Váha: 24 kg
Pre cievky drôtu: do 15 kg
Zváracia metóda: MIG-MAG/MMA
Zváracia metóda: TIG DC - LIFT