Pásový prepravník ACTIVE 1400 DMP HONDA - power track

Pásové dopravníky ACTIVE sú ideálnou voľbou na manipuláciu s ťažkými materiálmi v ťažko prístupných oblastiach. Pomocou nich môžete ľahko prepravovať náklad na staveniskách, pri rekonštrukciách budov alebo pri zakladaní záhrad. Tieto dopravníky sú vybavené odolnými pásmi, ktoré rovnomerne rozkladajú hmotnosť a minimalizujú poškodenie pôdy.

Dômyselné konštrukčné prvky, ako je sklápacia korba a nastavenie pre rôzne typy nákladu, zabezpečujú jednoduchú manipuláciu s materiálom. Pásové nosiče ACTIVE sú poháňané spoľahlivými japonskými motormi Honda GX 160, ktoré poskytujú dostatočný výkon. Vďaka mechanickej prevodovke a rôznym rýchlostiam jazdy vpred a vzad si môžete rýchlosť a manévrovateľnosť žeriavu nastaviť podľa svojich potrieb.

Tieto nosiče majú maximálnu nosnosť 400 kg a zvládnu sklon až 25° bez nákladu a 15° pri plnom zaťažení. Vyklápanie nákladu je jednoduché vďaka mechanickému mechanizmu. Celková hmotnosť nosiča je 175 kg, čo zaručuje stabilitu a spoľahlivosť pri manipulácii.

Pásové nosiče ACTIVE s motorom Honda GX 160 prinášajú spoľahlivosť, výkon a efektivitu pri manipulácii s ťažkým nákladom v náročnom teréne. Sú ideálnou voľbou pre profesionálov v rôznych priemyselných odvetviach, ktorí potrebujú bezpečne a efektívne prepravovať materiál na miestach s obmedzeným prístupom.

Špecifikácie:

Motor: Honda GX 160, 4-taktný, Japonsko
Výkon: 163 cm3 OHV, 4,8 HP/ 3,6 kW
Prevodovka: mechanická
Rýchlosti: 2 vpred (1,9-3,9 km/h), 1 vzad (1,8 km/h)
Maximálna nosnosť:
Maximálny náklon
bez zaťaženia: 25°
Maximálny náklon pri plnom zaťažení: 15°
Sklápanie: mechanické
Hmotnosť: 175 kg
Záruka: 4roky
Vyrobené v TALIANSKU