Pásový dopravník ACTIVE 1310 EXT

Pásové dopravníky ACTIVE sú ideálnym riešením na manipuláciu s materiálom v ťažko prístupných oblastiach, či už v stavebníctve, poľnohospodárstve alebo záhradníctve. Tietominiskládky sú navrhnuté tak, aby bezpečne manipulovali s ťažkými nákladmi aj v náročných podmienkach.

Vďaka robustnej konštrukcii a pásom, ktoré rovnomerne rozdeľujú hmotnosť stroja s nákladom, sa tietominidumpre často používajú na stavbách pri rekonštrukciách budov a tiež pri zakladaní záhrad. Pásy minimalizujú poškodenie pôdy a umožňujú bezpečnú prepravu ťažkých nákladov.

Minidumpre ACTIVE sú vybavené sofistikovanými konštrukčnými prvkami, ako je sklápacia korba a nastaviteľnosť na prepravu objemných alebo sypkých nákladov. Vynikajúce trakčné pásy a spoľahlivé japonské motory Honda, ako napríklad Honda GX160 s výkonom 4,8 HP/3,6 kW, zabezpečujú jednoduchú manipuláciu a spoľahlivú prevádzku.

Minivozíky ACTIVE sú vysoko výkonné a spoľahlivé stroje, ktoré uľahčujú bezpečnú prepravu ťažkých nákladov kdekoľvek. Navyše vďaka štvorročnej záruke si môžete byť istí ich kvalitou a dlhodobou spoľahlivosťou.

Technické špecifikácie:

Motor: Honda GX160, 4-taktný, Japonsko
Výkon: 4,8 HP/3,6 kW
Prevodovka: mechanická
Rýchlosti: 2 vpred 1,9-3,9 km/h, 1 vzad 1,8 km/h
Maximálna nosnosť: 250 kg
Vyklápanie: mechanické
Záruka: 4 roky
Vyrobené v TALIANSKU