WOLFCRAFT - sada vŕtacích vencov do muriva

WOLFCRAFT - sada vŕtacích vencov do muriva

Na vŕtanie do stien a kameňa, O 33-83 mm, hĺbka rezu 55 mm
- 5 vrtákov s tvrdokovovými hrotmi, O 33, 53, 68, 73 a 83 mm, hĺbka rezu 55 mm na presné vŕtanie otvorov v sanitárnych a elektrických inštaláciách v stenách a kameni - vrátane strediaceho vrtáka (O 8 mm) so šesťhrannou stopkou a upínacou doštičkou na okamžité použitie vo vysokokvalitnom dvojzložkovom plastovom puzdre
- certifikát bezpečnosti TÜV

Popis produktu
Táto 7-dielna súprava je ideálna, ak pripravujete vodovodné alebo elektrické inštalácie a chcete vŕtať do stien a kameňa. Obsahuje 5 nástavcov na vŕtanie posypaných karbidom s priemermi 33, 53, 68, 73 a 83 mm, strediaci vrták (O 8 mm), ako aj upínaciu dosku. S touto súpravou môžete vŕtať presné otvory s hĺbkou rezu 55 mm (napr. do pemzy, pórovitého betónu alebo podobných mäkkých a stredne tvrdých druhov kameňa). Šesťhranná stopka umožňuje rýchle zaistenie nadstavca vrtáka v skľučovadle. Vysokokvalitný dvojzložkový plastový kufor je ideálny na bezpečnú prepravu a organizované skladovanie.

Nástavce na vŕtacie korunky majú certifikát TÜV - môžete sa tak spoľahnúť na bezpečné a kvalitné výrobky. Plne vhodný na steny, tehly, ľahké tehly, duté tvárnice, pemzu, pórobetón, slinok, omietku. Obmedzene vhodné dlažobné kocky, vápennopieskové tehly, tvárnice, potery.

Technické údaje
Pracovný priemer O 33 mm 53 mm 68 mm 73 mm 83 mm
Konštrukcia reznej hrany HM - voľná
Hĺbka rezu 55 mm
Priemer vrtáka 8 mm
Dĺžka vrtáka 140 mm
Konštrukcia stopky Šesťhranná stopka
Smer otáčania Pravotočivá rotácia

Ďalšie špecifikácie výrobku
komplet s upínacou doskou a strediacim vrtákom