VERDEMAX vytrhávač buriny 3949

Verdemax ponúka široký sortiment záhradných nožníc a náradia: prednosťou je nízka hmotnosť, ergonomický tvar a použitie veľmi kvalitných materiálov. Vďaka svojmu praktickému a páčivému prevedeniu zaujme aj profesionálov, ktorí hľadajú kvalitné náradie s dlhšou životnosťou a uľahčujúcu prácu. Vytrhávač buriny ľahko odstráni burinu z trávnika. Má čeľuste s veľkým dosahom, ktoré koreň uchopí zo všetkých strán a burinu odstráni bez toho, aby spolu s ním odobral viac pôdy ako je treba.

Verdemax Vytrhávač buriny 3949

Verdemax Vytrhávač buriny 3949 je ideálny pomocník pre vašu záhradu a trávnik. Unikátny systém vypichovania burín vám pomôže zdokonaliť a vyčistiť váš trávnik a záhradu oboch burín.

  • Račňový mechanizmus pre ľahšie odstránenie buriny
  • Poloautomatický vyhadzovač
  • Materiál: Ľahký hliník s plastovými úchytmi
  • Hmotnosť: 0,5 Kg

Spoločnosť Verdemax vyrába záhradné produkty pod vlastnou značkou pre starostlivosť, dekoráciu, ochranu a údržbu zelene, a to ako pre fanúšikov, tak pre profesionálov v tomto odvetví.

Spoločnosť bola založená v 80. rokoch v Taliansku s operačným ústredím v Boretto. Vďaka širokému spektru produktov sa obracia k zákazníkom, predajcom, záhradným centrám a špecializovaným distribútorom a ponúka im predovšetkým záhradné ručné náradie, aku program, tlakové postrekovače, rozmetadlá, kompostéry, závlahové systémy, detské náradie atď. Ponuka produktov sa stále rozširuje.