Infrasauna Marimex Elegant 5011 L

Infrasauna Marimex Elegant 5011 L vyniká precíznym spracovaním a maximálnou výbavou. Vďaka presklenej čelnej stene je možné obdivovať luxusný interiér infrasauny aj zvonku. Pri infrasaunovaní naopak umožňuje rozhľad po okolí infrasauny. Marimex Elegant 5011 L dokáže poskytnúť blahodarné účinky 2 osobám naraz. Kombinácia karbónového a red light ohrievačov zaistí rovnomerné rozloženie infračervených lúčov a takmer okamžité nahriatie na požadovanú teplotu. Vnútorné steny sú z hemlocku (kanadského jedlovca), vonkajšie steny sú z dreva abachi a cédra . Hemlock: je odolné drevo z kanadského jedľovca. Jeho svetlohnedý až ružový tón vytvára jedinečný a charakteristický obraz. Abachi: Drevo Abachi sa vyznačuje veľmi nízkou tepelnou vodivosťou, preto je vhodné na stavbu interiéru sauny, hlavne pre saunové lavičky, opierky a podlahové rošty. Materiál je veľmi ľahký a mäkký, je príjemný na sedenie a saunujúci nepáli ani pri dotyku holým telom. V tejto infrasaune je však drevo Abachi použité na vonkajšie steny.

Vlastnosti infrasauny Marimex ELEGANT 5011 L

  • Skryté spojenie stien. Pôvodný spôsob upevnenia stien prackami nahrádza decentnejším spojom. Výsledný vzhľad je úhľadnejší, celistvosť stien nie je ničím rušená.
  • Funkcia LED harmony predstavuje krok k hlbšiemu zážitku z relaxácie použitím tlmeného upokojujúceho farebného spektra LED osvetlenia.

V infrasaune sú rozmiestnené 4 karbónové ohrievače a 3 redlight/magnesium ohrievača.

Plného využitia potenciálu infrasauny docielite nastavením teploty na maximálnu teplotu, ktorú umožňuje nastaviť riadiaci panel. Zaistíte tak prevádzku infračervených žiaričov takmer po celú dobu saunovacieho procesu. Miera účinnosti infrasaunovania závisí od intenzity infračerveného žiarenia, nie len od teploty vzduchu. Samotná teplota vzduchu v infrasaune sa pri nastavení na maximum pohybuje okolo 45 - 60 °C . Pri stanovení nižšej cieľovej temperatúry sa infračervené žiariče vypnú, akonáhle teplota vzduchu dosiahne požadovaný stupeň.

Sauna je vybavená duálnymi ohrievačmi.

  • Každé výhrevné teleso (okrem podlahového) obsahuje 2 druhy ohrievačov - Red light a Magnesium.

Pomocou tlačidla na spodnej strane vykurovacieho telesa si môžete zvoliť, aký ohrievač chcete zapnúť.

  • Poloha „I“ - zapnutý ohrievač Red light
  • Poloha „II“ - zapnutý ohrievač Magnesium
  • Poloha „O“ - obe ohrievače vypnutá

Zapnúť obe ohrievače naraz na jednom vykurovacom telese nemožno

Na každom vykurovacom telese môžete zvoliť iný druh ohrievača, poprípade zapnúť iba Vami zvolené vykurovacie telesá. Druhy ohrievačov môžete v priebehu saunovania ľubovoľne meniť.

Red light - dosahujú takmer okamžite požadovanú teplotu. Sú tvorené trubicami z kremičitého skla, ktoré okrem intenzívneho sálavého tepla vyžarujú aj svetlo umocňujúce ich blahodárne terapeutické účinky. Vyžarujú teplo na krátkych vlnových dĺžkach.

Magnesium - magnéziové ohrievače (tiež označované ako „incoloy“) sú svojou štruktúrou takmer identické s keramickými ohrievačmi, ale ich vonkajšia vrstva je vyrobená z nerezovej ocele, hliníka, alebo zliatiny incoloy. Rýchlo sa nahrievajú a dosahujú vysoké prevádzkové teploty. Vyžarujú teplo v dlhých vlnových dĺžkach.

PREDĹŽENÁ ZÁRUKA 3 ROKY

Technické parametre:
Počet osôb: 2
Rozmery - vonkajšie (š xhxv): 1300 x 1100 x 1950 mm
Rozmery - vnútorné (š xhxv): 1199 x 1080 x 1850 mm
Druh dreva (vnútri/vonku): hemlock/abachi + céder
Druh ohrievačov: Karbón + Redlight
Počet ohrievačov: 7 (4x karbón + 3x Redlight/magnézium)
Celkový výkon ohrievačov: 2450W
Otáčanie dverí L/P: NIE
Rádio/MP3/Bluetooth: ÁNO/ÁNO/ÁNO
LED farebná terapia: ÁNO
Stropné svetlo: ÁNO
LED osvetlenie lavice: ÁNO
Osvetlenie vonkajšie: NIE
Madlo (vnútorné/vonkajšie): Drevo/Kov
Ionizátor/Tepelné čidlo/Ventilácia: NIE/ÁNO/ÁNO

Ďalšie vybavenie infrasauny: reproduktory, ergonomická opierka chrbta.
Hrúbka sklad: dvere 8 mm - bezpečnostné

Rozmery zabaleného tovaru:
1. kartón: 1795 x 1260 x 215 mm; hmotnosť:47,50 kg
2. kartón: 1795 x 710 x 255 mm; hmotnosť: 91,50 kg
3. kartón: 1330 x 1160 x 410 mm hmotnosť: 75,00 kg
hmotnosť celkom: 214 kg