Momentový kľúč 1/2"20-210 Nm, s certifikátom - Quatros QS58210

Momentový kľúč s rozsahom 20-210 Nm, štvorhran 1/2", prepínanie vľavo-vpravo, s kalibračným certifikátom v slovenčine, v plastovej kazete - Quatros QS58210.

  • Špeciálne náradie -"momenťák" pre uťahovanie spojov, u ktorých záleží na presnom momentu dotiahnutie, napr. Z dôvodu rizika strhnutie závitov, natiahnutie skrutiek a pod. Používa sa napr. Pre kolesové matice, skrutky v hlavách motorov atď.
  • Požadovaný moment sa veľmi ľahko nastavuje otočnou rukoväťou so zámkom. Po dotiahnutí prvku na danú hodnotu kľúč počuteľne cvakne a hlava sa tzv. Zlomí.
  • Unikátna konštrukcia s prepínaním chodu vľavo/vpravo páčkou na hlave kľúča. Vďaka tomu je možné týmto nástrojom uťahovať pravotočivej aj ľavotočivé závity. Mechanizmus má 72 zubov, vďaka čomu je práca veľmi presná.
  • Kvalitný produkt: každý kľúč je zvlášť vyskúšaný a certifikovaný podľa normy ISO 6789, protokol češtine je dodávaný v balení. Vyrobené z chróm-molybdénovej (Cr-Mo) ocele, ergonomicky tvarovaná rukoväť umožňuje pevné a pohodlné uchopenie. 

Technické parametre:
vodiace štvorhran: 1/2"
rozsah uťahovacieho momentu: 20-210 Nm
presnosť: + - 4%
počet zubov ráčnového mechanizmu: 72
celková dĺžka kľúča: 485 mm
balenie: plastová kazeta