Ihlový teplomer NEDIS KATH106SI

S týmto teplomerom na mäso môžete ľahko dokonale pripraviť veľké kusy mäsa, aj keď ste neskúsený domáci kuchár. Pre väčšie pohodlie je vybavený 8 prednastavenými teplotami a úrovňami prepečenia (nedopečené, stredne prepečené atď.). Zapichnite sondu do pokrmu a umiestnite zobrazovaciu jednotku mimo rúry, panvice alebo grilu. Takto môžete skontrolovať vnútornú teplotu bez toho, aby ste museli odstrániť veko alebo otvoriť dvierka rúry. Medzitým sa môžete sústrediť na prípravu prílohy, kým vás alarm neupozorní, že vaša pečenina dosiahla teplotu, ktorú ste nastavili na začiatku.

Teplomer na mäso má zabudovaný časovač, takže ho môžete používať aj ako kuchynskú minútku. Sonda z nehrdzavejúcej ocele je hygienická, pretože sa dá ľahko vyčistiť a vybrať, čo umožňuje aj jednoduché skladovanie. Dlhý kábel a niekoľko spôsobov umiestnenia displeja v zornom poli vám poskytujú všetku potrebnú flexibilitu. Tento teplomer na mäso s rozsahom do 250 stupňov je vhodný na prípravu rôznych pokrmov a pečienok.


Vlastnosti:
- 8 prednastavených teplôt a stupňov prepečenia: Hovädzie, bravčové, kuracie, morčacie, teľacie, jahňacie, hamburgery, ryby
- Merné jednotky v stupňoch Celzia alebo Fahrenheita
- Zabudovaný magnet, stojan a kábel meracej sondy
- Odnímateľná sonda na jednoduché skladovanie
- Rozsah do 250 °C
- Teplomer na mäso a kuchynský časovač v jednom
- Alarm zaznie po dosiahnutí nastavenej teploty
- Štýlový a čistý hliníkový dizajn
- Hygienická sonda z nehrdzavejúcej ocele
- Farebný dotykový displej s prehľadnou grafikou


Obsah balenia:
- Teplomer na mäso
- Sonda