Fínska sauna KARIBU tilda (6174)

Interiérová fínska sauna, hrúbka steny 38 mm, vonkajšie rozmery 195 x 195 x 187 cm, určené pre 2 osoby. Nemecká kvalita od prémiového nemeckého výrobcu Karibu Holztechnik GmbH.

Fínska sauna určená až pre dve osoby. Má rozmer 195 x 195 cm s rohovými dverami. Tento model fínskej sauny je určený do temperovaných interiérov domu alebo bytu. Jej výrobca, firma KARIBU Holztechnik z nemeckých Brém, dokázala svojimi výrobkami úspešne nadviazať na stáročnú tradíciu škandinávskeho saunovanie a súčasne do nej zapracovať dnešnej modernej technológie. Sauna je celá vyrobená z dreva severského smreku v prírodnom prevedení. Drevo pochádza zo vzdialeného severu Európy a je chemicky úplne neošetrené (nie je ani namorené ani nalakované). V dôsledku toho je prosté všetkých známych problematických látok, ktoré by sa v priebehu saunovania mohli z dreva uvoľňovať. Táto interiérová sauna je vyrobená z masívneho dreva sily 38 mm. Steny sauny sú zložené zo špeciálne hladených dosiek s dvojitým perom a drážkou, čo garantuje neobyčajnú pevnosť spoja.

Celosklenené dvere sú z dymovo hnedého bezpečnostného skla sily 8 mm. Priechodné rozmery dverí sú 64 x 162 cm. Dvere možno namontovať ako ľavé alebo pravé.

Sauna nemá vlastný podlahu a je nutné ju umiestniť výhradne v miestnosti s odpovedajúcou podlahovou krytinou, ideálne dlažbou.

K saune odporúčame dokúpiť saunové kachle KARIBU podľa vlastnej voľby:

  • Kachle 3,6 kW
    • K tomuto modelu sauny je možné dokúpiť úsporná elektrická pec 3,6 kW, ktoré sú opatrené klasickou šnúrou a je možné ich ihneď zapojiť do zásuvky 230 V. Nevýhodou je o niečo dlhšia doba vyhrievanie sauny, výhodou jednoduché zapojenie bez nutnosti elektrikára. Kachle 3,6 kW dodávame s integrovaným ovládačom priamo na kachliach alebo s externým ovládačom (pre montáž zvonku sauny).
  • Kachle 9 kW
    • Oveľa výkonnejšia sú 9 kW kachle. Vyžadujem však 400 V, istenie 16 A, kábel 5 x 2,5 mm a zapojenie doporučujeme odborníkom. Veľkou výhodou je rýchle vyhriatie sauny. Nevýhodou je však prvotný komplikovanejšie zapojenie ao niečo vyššia spotreba prúdu. Dodávame s integrovaným ovládačom priamo na kachliach alebo s integrovaným ovládačom priamo na kachliach alebo s externým digitálnym ovládačom (pre montáž zvonku sauny).
Všetky modely kachlí KARIBU majú vnútorné časti z korózie odolných materiálov a sú dodávané vrátane 18 kg saunových kameňov.
 

Výbava a príslušenstvo:
Obsahom štandardného balenia je 2x lavica zo smrekového dreva (2x šírka 57 cm, max 250 kg) a drevený ochranný rám na pec. Doporučujeme ďalšie saunové príslušenstvo z našej ponuky.

Pred nákupom sauny:
Pred nákupom sauny odporúčame overiť súhlas majiteľa bytu. Potom je nutné zistiť, aké máte možnosti pre pripojenie saunových kachlí - tj. Či je v byte na dostupnom mieste 400 V + či máte istič min 16 A. Podľa toho urobte výber kachlí.

doprava:
Osobný odber na našej pobočke je možný, však počítajte s väčšou hmotnosťou sauny as nutnosťou zodpovedajúceho prívesného vozíka alebo radšej dodávky (napr. Tranzitu). Ak si objednáte našu dopravu, tak saunu dopravíme v rozloženom stave najbližšie hranici vášho pozemku. Sauna bude zložená vedľa nákladného vozidla, ktoré príde čo najbližšie vami udanej adrese. Akúkoľvek ďalšiu manipuláciu s produktom (napr. Z miesta zloženia do bytu, na záhradu, do garáže) si musí zabezpečiť kupujúci, dopravca ďalšie premiestňovanie domčeka nezabezpečuje. Pri vykládke je nutná spolupráca kupujúceho. Predovšetkým u väčších sáun vopred počítajte s tým, že zabalená sauna môže predstavovať viac paliet o celkovej hmotnosti v stovkách kg!

Upozornenie:
  • výrobok dodávame v rozloženom stave
  • produkt na obrázku môže obsahovať príplatkové príslušenstvo alebo prvky, ktoré nie sú obsahom základného balenia
  • tento produkt je určený výhradne pre nekomerčné domáce použitie

Rozmery balenia:

  • paleta - 214 x 116 x 66 cm/347 kg

Technické parametre:
Typ sauny: vnútorná
Výrobca: KARIBU Holztechnik
Kategória: Vnútorná sauny
Materiál konštrukcie: severský smrek
Hrúbka steny: 38mm
Hrúbka izolácie: mm
Dvere: celosklenené - dymové sklo 8 mm
Materiál lavíc a príslušenstvo: smrekové drevo
Počet lavíc: 2x šírka 57 cm
Funkcia ionizácie: nie
Počet ohrievačov: 0
Vstavané rádio: nie
Výkon ohrievača: 0
Počet osôb: 2
Typ ohrievača: bez
Odporúčaná kachle: 3.6 kW alebo 9 kW
Šírka (vonkajší): 1.95
Hĺbka: 1.95
Výška (vonkajší): 1.87
Hmotnosť: 347kg