Aku vŕtačka WORX Orange WX178.9 20V - bez akumulátora

Aku vŕtačka WORX Orange WX178.9 20V je výkonný a spoľahlivý nástroj, ktorý vám umožní vykonávať rôzne úlohy vo vašej domácnosti alebo na stavbe. Táto vŕtačka je vybavená ergonomickou rukoväťou, ktorá zaisťuje pohodlné a pevné držanie pri práci. Vďaka LED osvetleniu budete mať vždy dostatočne osvetlenú pracovnú plochu, aj keď je priestor tmavý.

Jednou z výhod tejto vŕtačky je možnosť nastavenia ľavého alebo pravého chodu. To je užitočné pri skrutkovaní alebo vyvŕtavaní otvorov, kedy môžete zvoliť smer, ktorý vám najlepšie vyhovuje . Ďalej je tu tiež možnosť regulácie otáčok, čo vám umožní prispôsobiť rýchlosť práce podľa potreby .

Rýchloupínacie skľučovadlo je ďalšou výhodou tejto vŕtačky. Vďaka nemu môžete rýchlo a ľahko vymeniť nástroj bez toho, aby ste potrebovali ďalšie náradie. Systém BitLockTM je ďalšou užitočnou funkciou , ktorá uľahčuje utiahnutie a uvoľnenie skľučovadla . Týmto spôsobom sa vyhnete zbytočnému namáhaniu a strate času.

Funkcia SafeDriveTM je skvelým pomocníkom pri skrutkovaní skrutiek. Táto funkcia automaticky zastaví vŕtačku, keď je skrutka dostatočne utiahnutá.

Funkcia PulseAssistTM - pomáha pri vŕtaní do hladkých povrchov a pri vyskrutkovaní poškodených skrutiek

Skľučovadlo 10mm s jednou objímkou zaručuje pevné a bezpečné upnutie nástroja pri vykonávaní náročných operácií. Náradie je dodávané bez akumulátora a nabíjačky, ktoré je možné dokúpiť ako zvláštne príslušenstvo.

Power-Share - batériu a nabíjačku kúpiš iba raz, ďalšie náradie už kupuješ bez batérie!
 

Technické dáta:

  • Akumulátor nie je súčasťou stroja.
  • Otáčky- 0 - 800/min.
  • Ľavý a pravý chod-áno
  • Kapacita skľučovadla- 10 mm
  • Uťahovací moment- 11 + 1
  • Max. uťahovací moment-20 Nm