Aku píla chvostovka Powershare WX500 - 20V, 1x2.0Ah

Aku píla chvostovka Powershare WX500 - 20V, 1x2.0Ah ponúka moderné riešenie pre rôzne rezné aplikácie s maximálnym pohodlím a výkonom. Vďaka svojim kľúčovým vlastnostiam je táto píla nevyhnutným pomocníkom pre každého majstra či profesionála.

Výhody:
Jednou z hlavných výhod je schopnosť rýchlej výmeny pílového listu, čo umožňuje používateľom meniť listy podľa potreby bez zbytočného zdržovania . Regulácia otáčok umožňuje prispôsobiť výkon píly konkrétnemu materiálu a potrebám rezania. Pre komfortné a pevné držanie je rukoväť pílky mäkko pogumovaná, čo zaisťuje pohodlné uchopenie a znižuje únavu pri dlhodobom používaní.

Príslušenstvo:

  • 1x akumulátor (WA3551): Uistite sa, že vaša píla je vždy pripravená na akciu s týmto výkonným akumulátorom.
  • 1x nabíjačka (WA3880): Nabíjanie nikdy nebolo jednoduchšie s rýchlym a efektívnym nabíjacím systémom.
  • Látková taška: Uchovávajte pílu a všetky doplnky pohromade a ľahko ich prenášajte.
  • Pílový list na drevo a kov: S touto sadou listov môžete rýchlo a ľahko rezať rôzne materiály.

Technické dáta:
Akumulátorová píla Powershare WX500 je vybavená akumulátorom s napätím 20 V a kapacitou 2 Ah, čo zaisťuje dlhodobú prevádzku. S maximálnym počtom otáčok 3 000 za minútu je píla schopná zvládnuť aj náročnejšie úlohy. Vďaka pohybu pílového listu 20 mm môže píla efektívne prerezávať drevo až do hĺbky 130 mm , kov do hĺbky 10 mm a PVC až do hĺbky 190 mm.

Či už potrebujete rezať drevo, kov alebo PVC, aku píla chvostovka Powershare WX500 je tým pravým nástrojom pre vás. Jej výkon, spoľahlivosť a pohodlie ju robí ideálnou voľbou pre všetky vaše rezné potreby.