TORINO VeGA set 6

Stolová zostava TORINO VeGA set 6

Luxusná masívna drevený záhradný nábytok TORINO VeGA set 6 sa skladá zo 6-tich polohovateľných kresiel a obdĺžnikového stola z exotického, veľmi trvanlivého a tvrdého dreva akácie.

Rozmery kresla: 61 x 63,5 x 110 cm.

Rozmery stola: 240/190 x 90 x 75 cm.

Záhradný nábytok TORINO VeGA set 6 sa vyznačuje atraktívnym dizajnom, robustnou a ergonomickou konštrukciou a precíznym spracovaním.

Drevo akácie pochádza pôvodom z tropických lesov Východnej Ázie a Južnej Ameriky. Akácia je rýchlo rastúca drevina s krásnou jemnou a plamennou textúrou. Drevo akácie má olivovo (medovo) hnedé až sivohnedé odtiene, ktoré dopĺňajú tmavšie pruhy. Tým záhradný nábytok z akáciového dreva dostáva príjemný teplý vzhľad. Ďalšou výhodou záhradného nábytku z dreva z akácie je odolnosť proti biologickému znehodnoteniu a starnutia.

Pokiaľ chcete mať skutočne luxusný záhradný nábytok a ohromiť Vašich známych, priateľov alebo i rodinu, zvoľte drevinu Akácia. Táto drevina Vás na prvý pohľad upúta svojou atraktívnou medovou farbou a unikátnou kresbou dreva. Vyznačuje sa veľkou tvrdosťou a dlhodobou životnosťou.

TORINO VeGA set 6 - je vyrobený z dreva akácie medovej farby.

Súčasťou dodávky je potrebný spojovací materiál, kovanie, imbusový alebo stranový kľúč a jednoduchý montážny návod.

Skladacích í a polohovateľná kreslá dodávané už zmontovaná v zloženom stave.

Určené do exteriérov, interiérov a pergolových priestor.

Nie je vhodné pre používanie vo vlhkom prostredí bez vhodnej impregnácie.

Možno priobjednať masívne podsedáky.