VeGA SET - stoličky

VEGA SET - stoličky

Tento záhradný nábytok je určený do exteriéru, interiéru a pergoly. Nie je vhodný na použitie vo vlhkom prostredí bez vhodnej impregnácie!!

Stoličky zo súpravy VEGA SET je vyrobené z tmavočerveného meranti . Meranti je názov pre niekoľko druhov dreva z rodu Shorea pochádzajúcich z juhovýchodnej Ázie. Meranti je najžiadanejším tropickým materiálom na výrobu záhradného nábytku. Toto drevo našlo uplatnenie jednak v interiéri pre svoj dekoratívny vzhľad (má jedinečnú červenohnedú farbu, vďaka ktorej dokonale vynikne kresba dreva na každom kuse nábytku), ale najmä v exteriéri na výrobu záhradného nábytku, okien a dverí pre svoje vynikajúcu odolnosť , dlhá životnosť , vysoká tvrdosť a dobrá obrobiteľnosť.

Nábytok predávaný spoločnosťou V-GARDEN s.r.o. patrí do značkovej kolekcie vyrobenej z najkvalitnejšieho tmavočerveného meranti s hustotou približne 650 kg/m3. Nábytok je povrchovo upravený bezfarebným teakovým olejom. Keďže nábytok je vyrobený z prírodného materiálu, kresba a sfarbenie dreva na každom kuse nábytku sú jedinečné. Drevo meranti je ošetrené teakovým olejom na ochranu pred vysychaním, vodou, škodcami alebo drobným poškodením.

Záhradný nábytok Meranti sa vyznačuje atraktívnym dizajnom , robustnou a ergonomickou konštrukciou a dôkladným spracovaním .

Súčasťou balenia je potrebný spojovací materiál, kovanie, imbusový alebo imbusový kľúč a jednoduchý návod na montáž.