HDM1043P - Pneumatické vŕtacie kladivo 1100W - 6,6kg

Pomocou tohto výkonného rotačného kladivá FERM môžete vŕtať do kameňa, betónu a ďalších podobných materiálov. S výkonom 1100 W a 7 Joule nárazovej energie môžete ľahko dosiahnuť veľký pokrok pri vŕtaní a demolačných prácach. Kladivo je vybavené 3 funkciami pre vŕtanie, sekanie a rotačné sekanie.

S týmto strojom pracujete veľmi pohodlne vďaka ergonomickému dizajnu s mäkkou rukoväťou. Vďaka 5 metrovému gumovému napájaciemu káblu máte tiež veľkú voľnosť pohybu. Mäkký štart zaisťuje hladký chod vŕtacieho kladiva a vďaka variabilnému nastavenie rýchlosti môžete ľahko prispôsobiť rýchlosť stroja materiálu, do ktorého vŕtate.
 
K čomu je toto vŕtacie kladivo vhodné?
Toto rotačné kladivo je určené na vŕtanie dier do tehál, betónu a ďalších podobných materiálov. Môže byť tiež použité ako búracie kladivo. Vďaka výkonu 1100 W a rázové sile 7 Joule je vhodné pre ťažšie vrtné práce, ako je vŕtanie hrubých dier do betónu a iných tvrdých kameňov, ako aj pre kosenie sekáčom. Vďaka tomu je stroj vhodný pre skúseného remeselníka alebo profesionála!
 
Pri tomto pneumatického vŕtacieho kladiva nedá vypnúť príklep !!
 
Najdôležitejšie výhody rotačného kladivá FERM HDM1043P:
  • 3 funkcie; vŕtanie s príklepom, sekanie a rotačné sekanie
  • skľučovadlo SDS-max; pre ľahkú a rýchlu výmenu vrtáka alebo sekáča bez použitia nástrojov
  • Mäkký štart a variabilná rýchlosť; pre tiché spustenie stroja a jednoduché nastavenie rýchlosti na spracovávanom materiáli
  • Optimálny pracovný komfort; minimálne vibrácie a optimálne ovládanie vďaka bočnej rukoväti a rukoväte absorbujúci nárazy
  • Sloboda pohybu; vďaka 5 metrovému gumovému napájaciemu káblu
  • úložný kufrík; na bezpečné skladovanie stroje a príslušenstvo
Základné príslušenstvo:
  • pomocná rukoväť
  • hĺbkový doraz

Technické dáta:
Príkon: 1 100 W/230 V
Otáčky na prázdnno: 300 - 760/min.
Počet úderov: 1 950 - 4 860/min.
Pracovná energia: 1 - 7 J
Max. priemer vŕtania: 35 mm
Upínanie: SDS max
Celková váha vrátane obalu: 7.9 kg
Čistá váha: 6.6 kg