Aku vŕtačka Milwaukee M18™ pravouhlá kompaktná C18 RAD-0

Aku vŕtačka Milwaukee M18™ pravouhlá kompaktná C18 RAD-0 je výkonný a spoľahlivý nástroj, ktorý vám umožní ľahko a rýchlo dokončiť vaše projekty. S optimalizovaným výkonom 1500 otáčok za minútu a 20 Nm je schopná zvládnuť aj tie najnáročnejšie úlohy.

Vďaka technológii REDLINK™ je táto vŕtačka chránená proti preťaženiu, čo znamená, že náradie aj akumulátor sú chránené pred extrémnym namáhaním. To zaisťuje dlhšiu životnosť a spoľahlivosť nástroja.

Vrtáčka disponuje 10 mm jednodielnym skľučovadlom, ktoré poskytuje maximálnu všestrannosť. Navyše je vybavená kompaktnou hlavou o dĺžke 100 mm , vďaka ktorej sa náradie zmestí aj do najužších miest. Rukoväť je staviteľná do rôznych polôh, čo zaisťuje maximálne pohodlie pri práci.

S 10 + 1 stupňami elektronickej spojky máte úplnú kontrolu nad presnosťou utiahnutia. Individuálne riadenie jednotlivých článkov optimalizuje dobu chodu stroja a predlžuje jeho životnosť. Ukazovateľ stavu nabitia vám ukazuje aktuálny stav akumulátora, takže vždy viete, kedy je potrebné ho nabiť.

Vstavané LED svetlo osvetľuje pracovnú plochu, čo je veľmi praktické pri práci v temnejších priestoroch.

 

Technické parametre:

Dodáva sa: bez akumulátora a nabíjačky
Dodávaný v: bez kufra
Hmotnosť (kg): 1.2
Hmotnosť vr. aku (kg): 1.9
Kapacita aku (Ah): bez akumulátora
Kapacita skľučovadla (mm): 10
Max. moment (Nm): 20
Max. priemer vŕtania do dreva (mm): 28
Max. priemer vŕtania do ocele (mm): 10
Milwaukee A4 Dealer Catalogue number: 35
Napätie (V): 18
Obj. č.: 4933427189
Počet dostupných akumulátorov: 0
Počet otáčok bez zaťaženia (ot./min): 0 - 1500
Typ aku: Li-ión