MIG 355 PULS SYNERGY Invertorový zvárací poloautomat 400 V

Stroj MIG_355_Puls_Synergia MAGNUM je technologicky vyspelý, profesionálny, synergický poloautomatický zvárací stroj s jedinou pulznou funkciou.

Určené na ručné elektrické zváranie nízkouhlíkových a nízkolegovaných ocelí, nízko a vysokolegovaných ocelí, hliníka a jeho zliatin, medi a jej zliatin, spájkovaného zvárania atď.
Stroj je určený pre všetky druhy zváracích prác v továrňach, priemyselných závodoch, zámočníckych dielňach, opravárenských dielňach atď. Zariadenie je určené profesionálom, ktorí vyžadujú splnenie najvyšších štandardov pre zváracie zariadenia.

Zdroj energie bol postavený na tranzistoroch IGBT zaisťujúcich minimálne elektromagnetické rušenie, nízke straty energie v základných obvodoch, čo umožňuje zvýšenie účinnosti a spoľahlivosti zdroja energie. Veľmi vysoká účinnosť, ktorá sa priamo premieta do nižšej spotreby energie a vysokej spínacej frekvencie, zaisťuje okamžité prispôsobenie prúdu zmenám parametrov počas zvárania.

Zariadenie má funkciu synergického zvárania bez jediného pulzu a vďaka tomu je možné dosiahnuť najvyššiu kvalitu spojenia pri zváraní všetkých zvariteľných materiálov, najmä z nerezovej ocele a hliníka. Všetky nastavenia a nastavenia zariadenia boli navrhnuté tak, aby čo najviac uľahčili jeho prevádzku.

Technické parametre:
Napájanie 400V/50Hz
Zvárací prúd 350A
Účinnosť 60%
DVOJITÁ PULSE ÁNO
Funkcia MMA ÁNO
Funkcia PULSE ÁNO
Funkcia SYNERGY ÁNO
Funkcia 2T/4T ÁNO
Použité 15 kg cievky
Krytie IP23
25A ochrana napájania
chladenie COOLER
Nečinné napätie 67V
Indukčná kontrola Áno
hmotnosť 22 kg